Op de pedalen tegen kanker

Op de pedalen tegen kanker | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie voor Toon Hermans Huis Parkstad

Steeds meer mensen worden geraakt door kanker. Een op drie wordt vroeg of laat in zijn leven getroffen door de ziekte. Wanneer je geraakt wordt door kanker, staat je wereld op zijn kop. En die wordt nooit meer zoals die geweest is. Zelfs niet wanneer je geneest. Alle zekerheden verliezen hun waarde of in elk geval een daarvan. Vragen, zorgen en angst over allerlei facetten van het leven dreigen de regie over je leven over te nemen.

Bij het Toon Hermans Huis geloven we dat er een plek is waar je de gevolgen van de ziekte kanker niet alleen hoeft te dragen. We geloven dat er een plek is waar oprechte en positieve aandacht voor de mens achter de ziekte helpt in het vergroten van de veerkracht en zelfredzaamheid. Mét alle uitdagingen die de ziekte met zich mee brengt. En we geloven oprecht:

Samen met ons kun je het weer zelf.

Het Toon Hermans Huis Parkstad is een vrijwilligers organisatie die volledig afhankelijk is van fondsen, donaties en giften. En daarom deze actie! Van 9 t/m 16 juni a.s. fiets ik in acht dagen van de Passo dello Stelvio in Noord-Italië door acht landen naar de Cauberg in Nederland. Tijdens de route kom ik oog in oog te staan met uitdagende cols in de Alpen, de Vogezen, het Zwarrte Woud en de Ardennen. Dat wordt ruim 1300 kilometer afzien. Maar acht dagen afzien, is niets in gevergelijking met de strijd die mensen met kanker moeten leveren.

Ik wil met de tocht zoveel mogelijk geld bij elkaar fiesten voor de aanleg van een mindervaliden toitet in het Toon Hermans Huis Parkstad. Helpen jullie mee dit te bereiken?

Namens alle gasten en vrijwilligers van het Toon Hermans Huis Parkstad: BEDANKT!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 80,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.