op avontuur met Masterskip! | Geld inzamelen
 
 

op avontuur met Masterskip!

Zeilen op een groot schip, zelfstudie, eilanden bezoeken en nog veel meer!

Ik ben Isa, 15 jaar. Begin volgend jaar ga ik op avontuur met Masterskip, 5 weken zeilen in Midden-Amerika, school zet ik voort door middel van zelfstudie, ook ga ik leren zeilen op een tweemaster, eilanden bezoeken en nog veel meer!

 

Wat is Masterskip?

Masterskip is een organisatie die met leerlingen uit 4/5 vwo en 4 havo de hele wereld over zeilt. Het doel van Masterskip: intensief onderwijs, een rijke en gevarieerde leeromgeving, persoonlijke ontwikkeling en avontuur. Eigenlijk is er sprake van een mini-maatschappij. De leerlingen hebben samen met de bemanning de verantwoordelijkheid dat alles goed reilt en zeilt op de boot: het verzorgen van het eten en drinken, de boot schoon en netjes houden, het organiseren van excursies en meehelpen bij het zeilen.

 

School

School zet ik voort door middel van zelfstudie, ook krijg ik verdiepende lessen van de 4 bèta docenten aan boord, deze lessen gaan over het leven op en rond een boot, je leert bijvoorbeeld over; navigatie en de krachten die spelen bij het zeilen. Het doel van deze lessen is om de theorie in de praktijk te brengen, als je hebt geleerd over de krachten tijdens het zeilen ga je daarna namelijk een miniatuur boot maken en hier een race mee houden.

 

Waarom?

Deze avontuurlijke reis draagt bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling: ik wordt er zelfstandig van en ik leer er samenwerken, plannen, organiseren en communiceren. Een andere reden waarom ik heel graag mee wil met Masterskip is, omdat ik reizen heel gaaf vind. In de zomer van 2017 ben ik naar Costa Rica op vakantie geweest, dit was de eerste keer dat ik buiten Europa heb gereisd. Dit vond ik zo’n bijzondere ervaring dat ik heel graag nog veel meer van de wereld wil zien.

 

Ook ga ik leren zeilen op een groot schip, in de laatste week gaan de andere leerlingen en ik het schip overnemen. Als je stuurman bent moet je soms midden in nacht het schip besturen, dat lijkt mij super gaaf! Bij een paar eilanden ga je ook aanleggen, hier maak je wandelingen door de prachtige natuur en kom je in contact met de cultuur van de eilanden.

 

Wilt u mij helpen met het waarmaken van deze supergave reis door een kleine bijdrage te geven?

 

Bedankt voor het lezen van mijn doneeractie! Als uw een reisverslag wilt ontvangen of vragen hebt, kunt u mij altijd een mailtje sturen.

 

e-mailadres: isa.vera.nijkamp@outlook.com

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 250,00
Doel: € 6.350,00
3%