ook zij verdienen een lach op hun verjaardag

ook zij verdienen een lach op hun verjaardag | Geld inzamelen
 
 
nieuwe verjaardagskleding voor kinderen

Hee hoi!

Ik ben Joyce een alleenstaande moeder van een knappe dochter van 7 jaar. Ik kwam 5 jaar geleden terecht bij het UWV totaal niet mijn ding. Dus dacht ik hoe kom ik hier zo snel mogelijk weer weg?! Ik ben creatief en kon redelijk naaien. Dus het was nu of nooit.. ik gaf aan te willen starten met mijn eigen bedrijf. Ik kreeg toestemming, daar zat ik alleen met mijn dochtertje met een uitkering waar ik flink op gekort werd vanwege de opbouw van een eigen bedrijf het zweet brak me uit.. zorg nu maar dat je je hoofd boven water gaat houden..

Keihard werken 7 dagen in de week 10/12 uur per dag. Om zo mijn eigen bedrijf op te zetten: twinkle twinkle mini star (handgemaakte kinderkleding). Low budget gestart en ik deed alles zelf van het opzetten van de website tot het naaien van de kleding.

Nu 5 jaar verder mag ik wel zeggen dat ik trots kan zijn op mijn bedrijfje. Nog steeds doe ik alles zelf en werk ik nog bijna 24/7. Maar ik zit al lang niet meer bij het UWV en ben blij dat ik de stap ooit genomen heb. Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn hobby mijn baan heb kunnen maken en niet te vergeten creatief ben aangelegd. 

Ik weet hoe het is als je niet alles kan geven aan je kind terwijl je dat wel dol graag wil en dat het ook niet altijd je eigen schuld is als je in de geld problemen komt als ouder. 

Daarom wil ik met mijn bedrijf ook iets voor een ander betekeken. In Nederland zijn er meer dan 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er geen geld voor is. Deze gezinnen leven om wat voor reden dan ook onder het minima. 

Ik vind dat elk kind op zijn of haar verjaardag mag schitteren in een nieuwe jurk, kleding set, shirt of sweater en zich hierin bijzonder mag voelen!
En juist daarom maak ik speciaal voor deze kinderen een nieuwe outfit voor op hun verjaardag, zodat zij deze dag extra kunnen stralen! Op dit moment bekostig ik het kledingstuk en de verzending zelf. Maar omdat er zoveel aanvragen zijn moeten ik helaas ook kinderen teleurstellen. Ik heb een groot hart maar ik kan niet alle aanvragen zelf bekostigen.

 

***Hoe kun jij helpen?

Ik wil dol graag nog meer kinderen blij maken en de aanmeldingen blijven binnen komen. U kunt al helpen door een donatie te doen voor eenmalig de verzendkosten of een bedrag naar keuze.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 117,00
Doel: € 1.000,00
11%

Deze actie is gesloten.