Oog voor mijn kind! | Geld inzamelen
 
 

Oog voor mijn kind!

Help mij ervoor te zorgen dat instanties oog gaan krijgen voor het welzijn van mijn kind.

Ik ben Linda, moeder van 3 minderjarige dochters. Sommige mensen kennen mijn verhaal, anderen horen nu voor het eerste een gedeelte. Het valt me zwaar om deze weg te bewandelen omdat ik daarmee wat inzicht geef in mijn privéleven, maar ik zie gewoonweg geen andere uitweg meer. Ik hoop dat iedereen die dit leest op een integere wijze omgaat met wat ik schrijf. Ik wil benadrukken dat het niet mijn bedoeling is om slecht te spreken over personen of over instanties, maar om bloot te leggen wat er aan de hand is zodat er verandering kan optreden voor mijn kind.


16 mnd geleden ben ik abrupt, zonder perspectief met mijn drie kinderen bij mijn ex-partner (de vader van mijn jongste dochter) weggegaan. De situatie was onhoudbaar, het was niet meer veilig voor mijn kinderen. We vonden na tijdelijk onderdak gelukkig al snel een nieuwe woning en daarmee kwam er wat rust terug in ons leven. Helaas was dit voor mijn jongste dochter van korte duur. Ik kwam in aanraking met instanties en heb ondervonden dat het niet vanzelfsprekend is dat haar veiligheid daar centraal staat.


Als moeder moet ik dagelijks knokken om instanties te laten zien wat er aan de hand is. Al ruim 16 maanden heb ik mijn verhaal niet kunnen doen over wat al mijn kinderen hebben meegemaakt. Conclusies worden al getrokken nog voordat er onderzoek is verricht. Onjuiste informatie wordt keer op keer door organisaties geknipt en geplakt, ookal zijn ze op de hoogte van aantoonbare juiste informatie van deskundigen. Hierdoor zijn vele fouten gemaakt. Momenteel is mijn dochtertje bij de 5e organisatie terechtgekomen door wie ze nu verplicht wordt tot een traject dat op geen enkel vlak aansluit op haar en extra onveiligheid met zich meebrengt. Al mijn beschikbare energie, tijd en geld gaan op aan deze situatie. Ik doe er alles voor om de fouten rechtgezet te krijgen, om gehoor te krijgen voor de lasten van mijn kind, zodat ze gegarandeerd wordt van veiligheid en rust krijgt. Ik moet helaas aan de bel blijven trekken en dat kost geld. Inmiddels ben ik ruim 57.000 euro kwijt aan procedures en al mijn beschikbare middelen zijn nu volledig op. Ik heb op korte termijn 12.000 euro nodig voor de aankomende noodzakelijke stappen. Het mag duidelijk zijn dat stoppen geen optie is. Ik kan niet anders dan op blijven komen voor het belang van mijn kind. Ze is nu 25 maanden oud en haar lasten zijn onverminderd. Mijn kind slaapt onder andere al een tijd slecht door de situatie en ze wordt angstiger, zoekt meer en meer naar geborgenheid. Het wordt van kwaad tot erger. Het wordt tijd dat er nu echt rust komt. Het heeft nu lang genoeg geduurd. Daarom vraag ik uit de grond van mijn hart via deze crowdfunding om hulp. Aan iedereen die om ons geeft en iets kan missen. Help om de ogen van de instanties te openen, dat zij oog krijgen voor mijn kind, de gehele situatie gaan zien en datgene doen wat nodig is om haar leed te stoppen. Mijn kind verdient een veilige toekomst!

 

Linda van 't Land
16-09-2018

Als professional heb ik altijd gestreeft naar kwalitatieve betrokken zorg voor basisveiligheid en verbetering, samen met organisaties successen geboekt. Het is zwaar om te beseffen dat je als burger moet knokken voor kwaliteit en gehoor, dat maatwerk niet vanzelfsprekend is. Mijn kind is hiervan al bijna 1.5 jaar de dupe en dat gaat door merg en been. Met alles wat ik in me heb strijd ik voor haar veiligheid, maar ik kan het niet meer alleen. Mijn financiele middelen daartoe zijn op maar ik moet en ga door. Opgeven is geen enkele optie. Ik doe dan ook een beroep op donaties en sta open voor tips op het gebied van ondernemingen. Ik grijp alles aan om veiligheid voor mijn dochter te kunnen bereiken. Helaas is daar nu geld voor nodig om procedures ten aanzien van de tuchtrechter te kunnen betalen.


Linda van 't Land
24-08-2018

Met dank aan mijn neef is de doneeractie nieuw leven ingeblazen, waardoor we nu gezamenlijk de 12 % hebben behaald. Geweldige steun. Het zou mooi zijn als dit doorzet. 


Linda van 't Land
06-07-2018

Dag allemaal, met jullie donaties is inmiddels de 11 % gepasseerd. Geweldig nieuws dus! Graag vraag ik om de doneeractie te blijven delen zodat het onder de aandacht blijft en de donaties kunnen toenemen. Zodra ik de 25% haal kan ik met behulp van mijn advocaat een belangrijke procedure starten. Dat is nu prioriteit! Liefs Linda


Linda van 't Land
11-06-2018

Dag lieve mensen. Erg bedankt voor de lieve woorden, de steun en uiteraard de donaties. We zitten bijna op 10%. Heel hartverwarmend en ontroerend. Het medeleven raakt me. Ik ben dankbaar dat mijn bericht op die waarde geschat wordt dat mijn kind verdient. Mag ik jullie vragen om deze doneeractie bij mensen onder de aandacht te houden? Liefs Linda


 

Laat een reactie achter

59 donaties
€ 2.094,00
Doel: € 12.000,00
17% / 13 dagen te gaan