Onze Wondertjes!

Onze Wondertjes! | Geld inzamelen
 
 
Premature baby Daan, met 25 weken geboren 520 gram en nu Kern gezond!

Hoi Lieve Mensen,

Baby Daan, onze mooie en sterke zoon die bijna 10 maanden geleden is geboren met 25 weken en 6 dagen met een gewicht van 520 gram!

Hoe hard dat Daan heeft moeten vechten in de eerste 3 maanden van zijn leven om te overleven is onbeschrijfelijk. we zijn in de 5 maanden dat Daan en Mama in het MMC-Veldhoven lagen enorm goed geholpen en gesteund met de fantastische medische en psychologische hulp van tegenwoordig. ook familie en vrienden waren er iedere dag voor ons om ons door deze tijd heen te trekken.

Nu dat Daan en Mama inmiddels kern gezond thuis zijn en we mogen genieten van Daan zijn liefde en ontwikkelingen vinden we met z'n drietjes dat we door moeten vechten voor allen andere te vroeg geboren kindjes, ouders en verzorgers!

We hebben besloten 3 maal per jaar Nicu's en kinderafdelingen te bezoeken om een hart onder de riem te steken en de mensen een boost te geven. echter willen we het groots aanpakken en niet met lege handen aankomen maar dit kunnen we niet alleen en hebben wij jullie hulp nodig!

een lief mutsje, pyjamaatje en knuffel voor de baby's, een geluks krans of etensbon voor ouders, een bloemenbon of doos merci voor de artsen en verzorgers dit is het minste wat we voor deze harde vechters kunnen doen en hier geven we ze zo veel leifde en kracht mee die uiteindelijk onbetaalbaar is!  

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 200,00

Deze actie is gesloten.