Onze vriendin Ellen wil zo graag beter worden.

Onze vriendin Ellen wil zo graag beter worden. | Geld inzamelen
 
 
Onze lieve vriendin Ellen heeft uw hulp nodig om beter te worden. Doet u mee?

❤️ Lieve mensen,

wat een geweldig mooi initiatief van mijn vriendinnen! We zijn overdonderd door de vele donaties en lieve berichtjes.

'Superlief, geweldig, ongelooflijk, helemaal perplex, zooooo lief, echt fantastisch, ik word er gewoon verlegen van', zijn de woorden die ik uitte sinds de start van de doneeractie. We willen hierbij iedereen van harte bedanken.

Liefs, Ellen en Marko❤️

Lieve mensen,

Onze lieve, dappere, sterke en zorgzame vriendin Ellen heeft uw en jouw hulp nodig. Anderhalf jaar geleden is bij haar uitgezaaide longkanker geconstateerd in stadium vier, terwijl ze nooit gerookt heeft en supergezond leeft. Bij deze diagnose hoort een korte levensverwachting. Als je dat als moeder van 45 met nog twee heel jonge kinderen van 3 en 8 jaar te horen krijgt is dat een ongelooflijk verdrietige en heftige boodschap. Ze heeft samen met haar man een weekend lang gehuild en daarna de knop omgezet en gezegd: 'Ik ga beter worden.' Ze is werkelijk alles wat binnen haar vermogen ligt gaan doen en laten om bij te dragen aan haar genezingsproces. Dit betekent dat ze een heel streng dieet volgt, veel extra medicatie en supplementen slikt en goed voor zichzelf zorgt door te bewegen en te rusten. Ze doet uitgebreid studie naar alle mogelijkheden om beter te worden. En de resultaten waren ook bemoedigend, toen ze een jaar geleden schoon werd verklaard en dit in november nog steeds het geval was.

Helaas kreeg ze afgelopen december aanvallen van verschrikkelijke hoofdpijn. De artsen tastten in eerste instantie in het duister wat de oorzaak daarvan was en konden haar ook niet helpen. Ze heeft zoveel pijn moeten doorstaan dat ze het niet meer kon verdragen. Uiteindelijk hebben de artsen ontdekt dat er tumorcellen in haar hersenvocht zitten, die een enorme toename van hersenvocht in haar hoofd veroorzaakten. Een zeldzame vorm van kanker. Ze moet nu opnieuw medicatie voor chemotherapie nemen in de hoop dat die de tumorcellen kan vernietigen. De werking van deze chemotherapie en het herstel van gezonde cellen kan enorm versterkt worden als je tegelijkertijd een hoge dosering vitamine c tot je neemt door middel van infusen. Dit zou ze heel graag willen doen, maar helaas wordt dit niet vergoed door de zorgverzekering, terwijl er wel heel goede resultaten mee worden geboekt. De behandeling met vitamine c infusen is relatief goedkoop, als je het vergelijkt met de reguliere zorgkosten, maar voor hen als gezin onbetaalbaar. Daarom zijn we ook deze actie gestart om met elkaar haar te helpen om beter te worden. Alles bij elkaar gaat deze behandeling circa 8000 euro kosten. Als we allemaal iets bijdragen gaat dit gewoon lukken.

We gunnen het haar zo dat ze nog een hele tijd mag genieten van haar gezin en een vrouw en moeder voor haar man en kinderen mag zijn. Ze heeft de grote wens dat ze oma mag worden, maar ook een heel eenvoudige wens: ze zou zo graag de avondvierdaagse met haar jongste zoontje willen wandelen. Dat is toch niet teveel gevraagd, zegt ze dan met een lach en een traan.

Tot nu toe hebben ze als gezin alles zelf bekostigd en hun best gedaan om er voor elkaar te zijn in deze ontzettend moeilijke periode. Ze zijn vol goede moed en hoop, maar hebben nu de hulp van ons, u en jou nodig.

Doet u mee?

Alvast bedankt voor uw bijdrage:

Daniëlle de Bruin, Iris Wielenga, Joke van der Meij, Kiek Maliepaard en Leandra Dankelman.

Joke van der Meij
14-02-2021

❤️Lieve mensen, wat een geweldig mooi initiatief van mijn vriendinnen! We zijn overdonderd door de vele donaties en lieve berichtjes. 

'Superlief, geweldig, ongelooflijk, helemaal perplex, zooooo lief, echt fantastisch, ik word er gewoon verlegen van', zijn de woorden die ik uitte sinds de start van de doneeractie. We willen hierbij iedereen van harte bedanken!

Liefs, Ellen en Marko❤️


313 donaties
€ 10.740,00
Doel: € 8.000,00
134%

Deze actie is gesloten.