Onze Spaanse droom verwezenlijken

Onze Spaanse droom verwezenlijken | Geld inzamelen
 
 
Met als rode draad onze fantastische hammen, hier zijn wij mee begonnen maar we groeien!

Als grote passie begonnen met de fantastische Serrano & Iberico hammen en uitgegroeid naar een ware delicatessenzaak, alhoewel, zaak, nee dat nog niet, wij verkopen onze waren zeer zeker en de vraag is groot maar ons eind en hoofddoel is DE winkel in onze Spaanse delicatessen.

Een assortiment zoals wij dat voeren, daar is zeer zeker vraag naar, u vindt dit niet zo snel en daar springen wij op in.

Onze hammen die wij netjes voor u aansnijden en daar graag een onsje van verkopen maar wat dacht u van de fuets, Spaanse worsten of Spaanse wijnen, dit is maar een hele kleine opsomming van onze producten maar er is meer.

Wij bezorgen en wij verzorgen typische Spaanse catering bij u aan huis of bij u op locatie, B2B of particulier.

Proeverijen, deze verzorgen wij ook en zelfs met entertainment, onze Spaanse artiest Javi doet vrolijk met ons mee om uw avonden compleet te maken.

Kortom wij zijn een hardwerkend getrouwd stel met een ongekend enthousiasme en een echte droom.

De verwezenlijking ligt wat anders, het ontbeerd ons aan eigen middelen om in onze groei te kunnen voorzien:

Voorraad beheer, verbouwing van onze cateringruimte, goede apparatuur zoals een vacuümmachine en transport zijn zomaar wat punten waar wij nu tegenaan lopen.

Wat ook erg leuk maar zo nodig is, is het bijwonen van de cursus Cortador (perfecte ham snijden) in Spanje, dit is een must en wat daar ook weer een voordeel van is, er zijn maar zeer weinig mensen in Nederland die dit perfect kunnen. Dus een absolute meerwaarde.

Wij vragen dus niet om zoveel geld dat wij een pand kunnen kopen, nee! wij willen dit later uit eigen middelen kunnen halen en het zal fantastisch zijn als jullie ons kunnen helpen om deze volgende stap te kunnen zetten.

Hebben jullie vragen en willen jullie meer weten? wij staan altijd klaar om elke vraag te beantwoorden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 75,00
Doel: € 45.000,00
0%

Deze actie is gesloten.