Onze hond Bobbi heeft een nieuw rolstoel nodig

Onze hond Bobbi heeft een nieuw rolstoel nodig | Geld inzamelen
 
 
Onze hond bordeauxdog Bobbi heeft een nieuwe rolstoel nodig,

Onze hond Bobbi is een bordeauxdog van nu 4,5 jaar. Ze is bij ons geboren en is sinds ze 5 weken oud is gehandicapt. 

Haar moeder is op haar rug gaan staan, daardoor heeft ze een beschadiging in haar rug en heeft ze een vergroeiing aan haar achterpoot. 

We hebben meerdere dierenartsen en specialisten bezocht om dit goed te krijgen, helaas alleen met geen resultaat. We hebben ook wel eens op het punt gestaan om haar te laten inslapen, alleen Bobbi toont zoveel levenswil dat wij hebben gekozen om een rolstoel voor haar te kopen en dat zonder een moment spijt. Je moet kijken naar wat je wel kan en niet naar wat je niet kan. Dit is echt zoals bobbi leeft. Ze voelt zich ook totaal niet anders dan onze andere honden. We hebben 1 achterpoot laten aputeren omdat ze hier meer last van had dan gemak. 

Met haar rolstoel kan ze alles, ze kan wandelen, spelen en in de winter maken we skies onder haar rolstoel waardoor ze lekker door de sneeuw kan glijden, Hoe harder hoe beter/leuker (we wonen in Zweden en hebben 5-6 maanden sneeuw). De hondenrolstoel is een hele mooie uitkomst voor haar, alleen zijn de rolstoelen gemaakt voor oude hondjes die rustig aan doen. Iets wat bij Bobbi niet in haar woordenboek voor komt. Hierdoor is de rolstoel kapot aan het gaan en moeten we een nieuwe rolstoel voor haar kopen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 750,00
1%

Deze actie is gesloten.