Onze favoriete bloemist | Geld inzamelen
 
 

Onze favoriete bloemist

Niks mis met cannabis.

Niemand hoort in de doos te zitten voor het kweken van een plant. En al zeker de voorzitter van een cannabis social club niet. Zo'n club biedt een alternatief aan patiënten om aan niet vervuilde cannabis te komen, zonder daarvoor steeds in de illegaliteit te moeten duiken.

Toch werd deze voorzitter om deze reden veroordeeld tot 2 jaar effectief. Hij kan echter nog in beroep gaan en dat wil hij niet meer doen met de beschikbare pro-deo, die hierin geen kennis van zaken heeft.  Een deskundig advocaat in deze materie wil Fatih vertegenwoordigen, maar vraagt daar wel 3000 € voor.

Ons eerste doel is om een voorschot van 1000 € in te zamelen, zodat we de meest geschikte raadsman kunnen aanstellen.  Er is slechts 1 maand tijd om beroep aan te tekenen. Aangezien onze favoriete bloemist daar zelf niet meer kan voor zorgen, doen wij hier een amicale, doch dringende oproep aan alle leden  van de club, maar ook aan alle andere sympathisanten, cannabisten, activisten, reformers en freedom fighters om een bijdrage te leveren.

Iedere gift zal gewaardeerd en gebruikt worden, om de verdediging te bekostigen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

37 donaties
€ 1.260,00
Doel: € 3.000,00
42%