Onze droom salon

Onze droom salon | Geld inzamelen
 
 
Wij hopen dat wij via deze weg wel een kans krijgen om onze doelen te bereiken

Lieve mensen,

Samen met een collega zijn wij begonnen als startende ondernemers. Wij hebben allebei een kleine zelfstandige salon. Mijn vriendin is nagelstyliste en ik ben wimperstyliste. Los van elkaar hadden we beiden altijd al een grote wens om ooit een eigen salon te hebben, wat nu werkelijkheid lijkt te worden. 

Nu hebben we een super leuk pandje tot onze beschikking gekregen in de buurt van Hoorn (Noord-Holland) en we zijn beide meer dan klaar voor de volgende stap en super enthousiast! Onze doelstelling is om 1 maart de salon te openen. 

Door omstandigheden met betrekking tot het aanvragen van leningen zijn wij genoodzaakt om via deze weg te vragen voor donaties om onze droom te bewerkstelligen. Wij geloven in onze droom en geven niet op! Hoofd omhoog en borst vooruit is onze motto. 

Als u iets kan missen en u beschikt over een grote dosis empathie, vragen wij om een donatie. Wij hopen via deze weg met alle beetjes genoeg op te halen om verder te gaan waar wij gebleven zijn. En vergeet vooral niet langs te komen bij onze salon waarin wij meerdere behandelingen aanbieden zoals tanden bleken, wimperextensions, manicure en nog meer. 

Als u op de link drukt kunt u eenvoudig doneren en ons als ondernemers op weg helpen! Voor u een klein bedrag, voor ons een droom!

Veel liefs,

De meiden met een droomEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.