Onze auto geeft het op. | Geld inzamelen
 
 

Onze auto geeft het op.

Wie oh wie kan ons uit de brand helpen.

Goedemiddag, 

Wij willen ons eerst even voorstellen. Wij zijn Jesse & Kimberly. Samen hebben wij een dochtertje van 8 maanden. En ik zelf ( Kimberly ) Heb een dochter van 7 uit een vorige relatie. Afgelopen augustus is er bij Nikki acute lymfatische leukemie geconstateerd. 

Nikki is toen door verwezen naar het Prinses Máxima Centrum, in Utrecht. Ruim 94 km van ons vandaan. Nikki word hier behandeld en zal meerdere keren per week naar het ziekenhuis moeten voor behandelingen. 

Nu werkt mijn vriend gelukkig fulltime, maar als Nikki bijvoorbeeld voor behandelingen naar het ziekenhuis moet kost ons dit regelmatig een vrije dag, of een dag zorgverlof. Helaas merken wij dit ook in ons inkomen. Zelf heb ik geen inkomen aangezien ik de volle zorg voor Nikki draag, en natuurlijk voor Liza onze jongste dochter. 

Nu is het probleem dat onze auto het aan het opgeven is. En wij dit niet gaan redden om hem te laten maken. Wij willen geen nieuwe auto, wij willen alleen een VEILIGE auto. En vragen jullie of jullie ons zouden willen helpen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

283 donaties
€ 2.422,00