Ontwikkelingswerk in Tanzania

Ontwikkelingswerk in Tanzania | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie voor ontwikkelingswerk op een school in Tanzania

8 oktober 2018 vertrek ik voor twee maanden naar Tanzania. Ik ga hier heen om vrijwillig mijn bijdrage te leveren op een school in Arusha. De school valt onder het project Mariado en is een Daycare and Nursery School. Hier komen kinderen tot en met 6 jaar. De school bestaat sinds kort en is nog volop in ontwikkeling. Zo hebben zij bijvoorbeeld laatst door middel van een donatie een zandbak kunnen bouwen.

Zij vinden het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd liefde en regels ontvangen van volwassenen, dat kinderen ook vooral kind moeten kunnen zijn en om hun zelfvertrouwen te vergroten. Dit wordt gedaan door middel van spelenderwijs leren, veiligheid te creëren en door aan schoolse vaardigheden te werken. Het uiteindelijke doel is om de kinderen een kans te geven om zich te ontwikkelen.

Ik ben 4e jaars Pedagogiek student aan de Hogeschool van Amsterdam en heb ervaring in het werken en omgaan met het jonge kind.
Ik hoop met de opgedane kennis tijdens mijn studie en werk de kinderen te kunnen helpen met hun ontwikkeling en de oprichters en medewerkers te kunnen ondersteunen en te adviseren.

Deze periode zal ik geheel op vrijwillige basis 40 uur per week werkzaam zijn binnen de school. De totale kosten voor mijn reis, woonvesting en levensonderhoud bedragen rond de 3000 euro.
Ik heb jullie hier hard voor nodig! Alle beetjes helpen.
Zodra ik mijn doelbedrag heb behaald, zal ik wat verder ingezameld wordt direct schenken aan de school.

Alvast heel erg bedankt!

Voor meer vragen over het project of mijn reis dan kun je mij mailen via: sarahkaijer@hotmail.com of kun je mij whatsappen als je mijn nummer hebt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 475,00

Deze actie is gesloten.