Ontwikkeling lespakketten DJ Universiteit

Ontwikkeling lespakketten DJ Universiteit | Geld inzamelen
 
 
Steun de online DJ Universiteit.

 

Welkom, leuk dat je op onze doneeractie terecht bent gekomen!

_______________________________________________________

Donaties

Aangezien we ieder extra steuntje kunnen gebruiken,
zijn ALLE donaties welkom en deze worden enorm gewaardeerd!

Ook hebben we een speciale actie gemaakt voor de donateurs die zelf (of de kinderen) willen deelnemen:

  • Bij een donatie van €25,- ontvang je een lidmaatschap van 2 maanden t.w.v. €35,90
  • Bij een donatie van €50,- ontvang je een lidmaatschap van 4 maanden t.w.v. €71,80
  • Bij een donatie van €75,- ontvang je een lidmaatschap van 6 maanden t.w.v. €107,90
  • Bij een donatie van €125,- ontvang je een lidmaatschap van 1 jaar t.w.v. €199,95

LET OP: Bovenstaande kortingen gelden enkel voor de eerste 100 donateurs.
* Deze lidmaatschappen gaan in bij de officiële opening

_______________________________________________________

Allereerst even een introductie...


Wat?

Het doel van DJ universiteit is om een volledige interactieve online leeromgeving te creëren waarin leden zich kunnen ontwikkelen tot volwaardig DJ en producer door middel van E-learning lespakketten en een actieve community.

Waarom?

Nederland is al jaren het land waar de top DJ’s vandaan komen. Ook is muziek een van onze grootste export producten waarvan de dance-artiesten voor meer dan 80% verantwoordelijk zijn, hierdoor willen er steeds meer kinderen/jong volwassene DJ worden.

'1 op de 8 kinderen heeft niet de financiële middelen om een hobby uit te voeren.'

Nu zijn er een aantal DJ-scholen en producer opleidingen te vinden, maar deze worden met name op een fysieke locatie aangeboden, zijn behoorlijk prijzig en worden als eenmalig traject gegeven.

Op internet zijn natuurlijk video’s te vinden waarin enkele stappen uitgelegd worden maar hierin ontbreekt een helder traject, begeleiding en wordt dit over het algemeen in het (geavanceerd) Engels gegeven.

De oplossing.

DJ Universiteit wil het voor iedereen in Nederland mogelijk maken om in eigen tijd en tempo zichzelf te kunnen ontwikkelen in een online leeromgeving, waarin kwaliteit en diversiteit wordt aangeboden tegen een zeer betaalbare prijs.

Waarom nu?

Tegenwoordig zie je steeds meer een transitie vanuit de fysieke wereld naar de digitale wereld waar tijd en plaats geen rol spelen. Dit komt mede doordat we steeds drukker zijn en er minder tijd beschikbaar is. Daarbij spenderen de jongere generaties steeds meer tijd online door en zien we dat E-Learning voor velen een natuurlijke vorm van leren is geworden.

Leeromgeving

We richten ons op het Nederlandse publiek.
Het lespakket, de workshops en masterclasses zullen uitsluitend worden verzorgd door officieel gecertificeerde trainers, docenten en Nederlandse artiesten welke hierna ook begeleiding zullen bieden in de community.

Afgelopen maand zijn we met een Ableton Certified Trainer van start gegaan voor het eerste pakket: Produceren met Ableton Live (zie foto's).

Zo zijn we nog druk bezig om een volledig DJ-pakket te produceren voor de officiële opening.

Maar daar blijft het niet bij. In de toekomst zullen we alles van: technieken, muziek theorie, instrumenten, MIDI, hardware, geluid, mixing, mastering en produceren in de verschillende genres gaan behandelen. 

Onze lessen worden met een andere insteek geproduceerd dan wat er te vinden is (op bijvoorbeeld Youtube). We zorgen ervoor dat er een chronologische opbouw in zit, er ook echt wordt 'les gegeven' en er worden opdrachten + oefen materiaal meegeleverd.

Deze lessen zullen allemaal te volgen zijn, zo vaak je wil en waar je wil, met een lidmaatschap van €17,95 per maand! Dit lidmaatschap zal iedere maand opzegbaar zijn zodat je alleen betaalt wanneer je er ook echt gebruik van maakt :)

Voor de aanpakkers onder ons zal er ook een jaar-lidmaatschap worden aangeboden tegen een kortingsprijs van €199,95


Community

Naast de leeromgeving hebben we community platform opgezet waar kennis vergaard en gedeeld kan worden, je jouw muziek kunt laten beluisteren door mede-muzikanten en professionals, samenwerkingen aan kan gaan, elkaar kan motiveren-inspireren of gewoon gelijkgestemde kunt ontmoeten.

Zo maken we het mogelijk dat echt iedereen zelf aan de slag kan, maar toch de mogelijkheid heeft om begeleiding te ontvangen.

Je kunt nu al volledig gratis gebruik maken van de Community welke werkt als een forum 2.0.

Zo heb je natuurlijk topics en categorieën, maar zo zul je al snel je favoriete social-media elementen ontdekken. Je hebt net zoals bij Facebook een eigen profiel waar je jouw eigen posts op een tijdlijn verzamelt, je kunt berichten "liken", mensen "taggen", je ontvangt notificaties en kunt onderling privé berichten sturen. Heb je mooie foto's? Dan kun je ze delen in onze "Showroom" zoals bij het bekende Instagram en Pinterest.

Het leuke bovenop dit alles is dat je hiervoor ook nog karmapunten verdient waar je mee op de leaderboards komt te staan. In de toekomst gaan we hier natuurlijk leuke prijzen bij uitgeven.

Wat staat er nog te wachten voor de Community?
- Wordt uitgebreid met de "Challenges" omgeving waar we uitdagingen en wedstrijden organiseren.
- Uitbreiding van onderwerpen & boards, aan de hand van jullie suggesties.
- Badges en trophy's voor je vordering en deelname in de community.
- Een eigen app!

De community is en blijft helemaal gratis, meld je aan op: www.dj-u.nl
Klik op de link om lid te worden, steun ons met een kleine donatie of DEEL dit bericht met al jouw muzikale vrienden.

We zien je graag op DJ-U!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 110,00

Deze actie is gesloten.