Ontwikkel je mee? Steun Sc Frank Philipoom!

Ontwikkel je mee? Steun Sc Frank Philipoom! | Geld inzamelen
 
 
Verbouwingskosten kunnen we niet alleen dragen, help je mee?

Na een zoektocht van bijna anderhalf jaar lijkt het einde in zicht!

Eind 2018 is de locatie aan de Kingsford Smithstraat door Jose Philipoom verkocht. Alle activiteiten zijn door Valery Butenhuis ondergebracht in een nieuwe stichting "Ontwikkel je zo". Op vrijwillige basis wordt sportonderwijs verzorgd met als doel kinderen, jongeren en volwassenen in beweging te brengen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en sociaal-emotioneel!

Een nieuwe locatie was noodzakelijk, omdat de oude gesloopt gaat worden t.b.v. woningbouw. We hebben ontzettend veel opties nagelopen en geconcludeerd dat er binnen de Gemeenten Beverwijk en Heemskerk in deze tijd eigenlijk weinig opties zijn. Met een beetje geluk hebben we dankzij Brantjes Makelaars toch een locatie gevonden!

 

Wat doen wij?

Op circa 1km afstand is een kleinere ruimte beschikbaar. Fantastisch, omdat we naast een buurtfunctie ook echt een regiofunctie blijven vervullen. We zijn aangesloten bij de regionale Sportakkoorden, om vanaf 2020 ons aanbod nog meer aan te laten sluiten. Denk aan een multisport programma voor kleuters, zodat ze op jonge leeftijd spelenderwijs kennis kunnen maken met verschillende sporten. Maar ook speciale activiteiten waarbij kinderen, jongeren en volwassenen met elkaar in contact kunnen komen, zoals bijv. een spelletjesmiddag, pupquiz of lezing. Een buurtbakkie mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Onze basis is bewegen, spel en sport, maar de visie gaat veel verder. Via deze activiteiten leveren wij een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen van een positief (beweeg)klimaat voor inwoners van Gemeenten Beverwijk, Heemskerk en omstreken.

 

Hoe verder?

We wachten nog op de officiele vergunning van de Gemeente Beverwijk, maar we weten nu al dat we jullie hulp hard nodig hebben. De locatie moet door ons zelf afgebouwd worden, dat wil zeggen het verzorgen van:

  • Licht en verwarming
  • Aftimmeren van plafonds en wanden
  • Schilderen
  • Aankleding
  • enz

Een flinke klus wat ook flink wat geld vraagt. We hebben natuurlijk wel iets opgespaard het afgelopen jaar, maar vanwege de waarborgsom van 3 maanden huur komen we ook een flink bedrag tekort.

Je kan altijd anoniem een bijdrage leveren, liever op een andere manier bijdragen (bijv. praxisbon of VVV bon), mail dan naar: info@sportcentrumfrankphilipoom.nl.  

 

Als bedrijf sponsoren?

Dat kan! We hebben 3 sponsortarieven bedacht:

  • Goud -  250euro
  • Zilver - 100euro
  • Brons - 50euro

Uiteraard maken we dan een factuur op, zodat het fiscaal aantrekkelijk is. Daarnaast wordt er een "mede mogelijk gemaakt door" bord geplaatst bij de nieuwe entree. Afhankelijk van het sponsorbedrag wordt een logo groter weergegeven. Wil je hier meer informatie over, mail dan naar: info@sportcentrumfrankphilipoom.nl.

 

Alle beetjes helpen, delen wordt enorm gewaardeerd 10.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
43 donaties
€ 1.562,00
Doel: € 2.500,00
62%