Online leeromgeving

Online leeromgeving | Geld inzamelen
 
 
Inzamelactie voor de onlineleeromgeving van stichting Bezield Geld

Lieve mensen,

momenteel gaan we door een prachtige bewustzijnsshift. Wij voelen dan ook diep vanuit ons kern hier aan te willen bijdragen, en bieden daarom een 2weeks online programma aan:

Aanmelden

We hebben besloten dit aan te bieden voor een vrijwillige bijdrage, zodat we van de opbrengt de online leeromgeving kunnen inrichten van bezield geld. Een stappenplan om samen de nieuwe aarde te bouwen.

STICHTING BEZIELD GELD

Stichting bezield geld zet zich in, om een nieuw bewustzijn rond geld uitwisselingen te genereren. Een ruimte waarin elkaars diepste waarde wordt erkend en bekrachtigd, zodat we steeds meer worden uitgenodigd om vanuit autonomie onze eigen plek in te nemen, onze eigen missie te leven en de geschenken die daarbij ontstaan kunnen delen. Door steeds meer te geven en ontvangen wat eenieder toebehoort, kunnen we gezamenlijk uit de schaarste lagen stappen, en wordt het steeds gemakkelijker gezonde keuzes te maken voor ons welzijn en die van onze omgeving. 

Wij van stichting Bezield Geld bieden support op zowel persoonlijk, zakelijk, organisatorisch en sociaal niveau, om uit de machtsgreep van vervormd geld te komen, zodat geld zijn natuurlijke plek in het leven weer kan innemen. Het doel is dat er uiteindelijk een bezielde economie ontstaat. Een ecosysteem waar leven, werken, organiseren en besturen in harmonie gebeurt met de natuur. Wanneer we de bezieling terugbrengen in creaties, geld en uitwisselingen, laten we een prachtige wereld aan onze kinderen en de generaties die na ons komen.

Doel 1 : Online leeromggeving € 1500,- ✅ Doel behaald!! 🏆
Doel 2: Webinar programma voor een jaar: € 500,- ✅ Doel behaald!! 🏆 🎊🎉
Doel 3: Jaar onkosten betaalrekening en huur locatie € 2000,-

Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
48 donaties
€ 2.728,00
Doel: € 3.000,00
90%

Deze actie is gesloten.