ongeneeselijk ziek

ongeneeselijk ziek | Geld inzamelen
 
 
mijn laatstewens voor mijn vriendin ans

Lieve mensen, vrienden en familieleden.

Mijn lieve vriendin Ans van Horen de leeftijd van 59 Jaar, heeft te horen gekregen dat ze helaas niet lang meer te leven heeft omdat ze kanker in heel haar lichaam heeft.2,5 jaar geleden kreeg ze te horen dat ze longkanker had, waarbij zeeen halvelong operatief verwijderdhebben. Na deze heftige ingreep heeft ze gestreden om te herstellen voor haar man, kinderen en kleinkinderen waar ze heel veel van houd. Eind februari 2019, kreeg ze een nog grotere tegenslag tehoren, dat helaas de kanker door heel haar lichaam is uitgestraalt en dat ze is uit behandeld is.

Mijn vriendin stond altijd voor iederen klaar en zette zichzelf daarbij vaak opzij om andere mensen te helpen. Ze is getrouwd en heeft een gezin van 2 kinderen en 4 schattige kleinkinderen en de 5e kleinkind is op komst. waarschijnlijk zal ze haar 5e kleinkind niet meer in haar armen kunnen vasthouden. Ans was altijd in voor een praatje en iedereen was altijd welkom bij haarvoor een bakkie koffie. Ans is een vrouw die nooit wensen had maar welvoor haar kinderen en kleinkinderen. Alles draaide bij haar om haar kinderen en kleinkinderen.

Nu mijn vriendin in haar laatste levensfase zit, willen wij graag toch eens een wens voor haar in vervulling zien gaan. Ans zelf heeft niet de financieele middelen om haar laatste wens invervulling te kunnen laten gaan. Daarom vraag ik als vriendin van Ans, aan vrienden en mensen met een goede hart op de juiste plek, een bijdragete willen doneren zodat toch haar laatste wens te kunnen laten uitkomen. Ans zou graag methaar gezin en kleinkinderen nog een weekendje naar eeen centerpark willen gaan.

Ik zal u zeer dankbaar zijn als u een kleine bijdrage zou willen doneren om deze wens voor Ans te laten uitkomen.

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
24 donaties
€ 500,00
Doel: € 3.000,00
16%

Deze actie is gesloten.