OneLoveTroupe de toekomst van Uganda!

OneLoveTroupe de toekomst van Uganda! | Geld inzamelen
 
 
John en zijn streetkids willen graag eten een veilig huis en als het kan naar school!

 

Help John en zijn 'onelovetroupe' om voedsel, een toekomst en een veilig huis te krijgen voor zijn kinderen!

John Ntabaazi vraagt je om zijn 'onelovetroupe', een groep van zeventien streetkids, te ondersteunen. De streetkids zijn meestal weeskinderen van Kampala Oeganda, die in moeilijke omstandigheden proberen te overleven!
John is hun leider en een soort vader en hij leert hen muziek en dansen uit verschillende stammen in Oeganda. Elke dag oefent hij met hen buiten. John bewoont nu twee kamers, een voor de meisjes en een voor de jongens, daar kookt hij de maaltijden voor de kinderen, ze eten er samen.  Door donaties is het nu in ieder geval mogelijk dat er niet meer op straat geslapen hoeft te worden. John is 22 jaar. Hij leert hen ook de Engelse taal, zodat ze de mogelijkheid ontwikkelen dit nu en in de toekomst te kunnen gebruiken.
John heeft een droom, hij wil een huis voor alle kinderen en ook eten en mogelijkheden om de kinderen naar school te laten gaan zodat ze een betere toekomst kunnen hebben. Een deel van de kinderen gaat naar school inmiddels, dit is ook door donaties mogelijk geworden.
John heeft minimaal € 5, - per dag nodig om de maaltijden voor alle kinderen te kunnen bereiden.
Maar meestal zijn er ernstige zorgen over het eten en of ze de volgende dag wel kunnen eten. Inmiddels is het door donaties mogelijk geworden om zelf voedsel te verbouwen, een stukje land om b.v groenten zoals sweet potatoes te verbouwen. Daar zijn we erg blij mee, er is echter nog steeds geld nodig voor eten en kleding.


Ondanks deze onzekerheden zijn John en de kinderen altijd blij en optimistisch.
In het verleden was John een paar keer in Nederland om workshops op scholen te geven. Zo heeft hij contacten in Nederland uit die periode, ook krijgt hij wat steun van deze mensen. We hebben een verbinding gemaakt op Facebook, U kunt het bezoeken om te zien hoe de vooruitgang van de groep is en wat ze op foto en video hebben gemaakt.https://www.facebook.com/groups/266762383802952/
John is getalenteerd in muziek en dans en hij weet ook veel van klassieke muziek en dansen uit Oeganda. Daarom werd hij uitgenodigd voor ons land zodat hij zijn talenten kan laten zien en horen.
John houdt heel veel van deze kinderen. Wil je John en zijn inspanningen voor de kinderen en een betere toekomst ondersteunen? Wilt u dan a.u.b. hier doneren? Heel erg bedankt!!!
John zal heel blij zijn en de kinderen heel dankbaar!

Namens John en de kinderen van "onelovetroupe", bedankt!
Nely BabinEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

22 donaties
€ 1.140,00
Doel: € 15.000,00
7%

Deze actie is gesloten.