Onderzoeken voor maya van 2 jaar jong

Onderzoeken voor maya van 2 jaar jong | Geld inzamelen
 
 
Veelste jong voor deze ellende en pijn

Maya is bij ons gekomen via via met een verleden als geen opvoeding en mishandeling te hebben gehad.

Na heel veel tijd, energie en liefde in haar te steken kregen we stukje bij stukje een hele lieve hond die graag structuur en duidelijk nodig had. Ze was toen 6 maanden oud. Nu is is maya alweer 2 jaar en van altijd een vrolijke hond die vol energie zat hebben we nu een hond die ineens hoge koorts kreeg en het kantje boord was. De gewone dierenarts dacht aan een ontsteking ergens in haar lichaam. Medicatie gehad en ga zo maar door. Haar temperatuur schommelde steeds en zijn daarna door verwezen naar Utrecht.

Ze is heel snel vermoeit en hijgt veel want haar hart moet veel moeite doen om als ware schoon bloed rond te pompen. Alleen kunnen ze niet vinden hoe het nou daadwerkelijk komt. Daar bij heeft ze epileptie  er bij gekregen waar ze medicatie voor krijgt. 

Omdat wij vinden dat maya alle goede zorg verdiend die er is hebben wij er alles voor over dat alles duidelijk word en dat ze op deze zeer jonge leeftijd van 2 jaar nog hoort te genieten gaan we door tot alles duidelijk is. 

We zitten kwa de onderzoekskosten al rond de 2000euro en we hopen dat iedere dierenliefhebber een steentje willen bij dragen aan de kosten die we nog gaan krijgen om zo duidelijkheid te scheppen.

Graag zouden we jullie ook op de hoogte willen houden van alle ontwikkelingen rondom maya. 

Een hele lieve poot van maya

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 25,00
Doel: € 6.000,00
0%

Deze actie is gesloten.