Onderzoek naar de behandeling van SCID

Onderzoek naar de behandeling van SCID | Geld inzamelen
 
 
Doneer om mijn haar te knippen voor een kinderpruik en stamcelonderzoek SCID

Help mee met het zichtbaar maken van de onzekerheden voor vele ouders met kinderen die een stamceltransplantatie hebben gehad. Deze kinderen krijgen chemotherapie toegediend op zowel jonge als oudere leeftijd en de gevolgen van deze chemotherapie zijn soms direct bekend, maar in veel gevallen ook niet. 

Leven met de onzekerheid of hun kind onvruchtbaar zal zijn, of hun kind weer erg ziek zal worden en mogelijk nog een stamceltransplantatie nodig zal hebben... 

Ons zoontje was nog geen 1 jaar toen hij zijn chemotherapie en stamceltransplantatie heeft gehad als gevolg van SCID - een aangeboren afweerstoornis. Zonder deze behandeling had hij nu niet geleefd.

Ik wil graag meer bekendheid voor zijn aangeboren afweerstoornis SCID en wil ook wat terug doen. Ons zoontje maakt het nu goed. Op 17 februari 2017 is het drie jaar geleden dat hij zijn stamcellen heeft gekregen. Dus het is zijn stamcellendag. Ik zou het graag willen vieren door middel van deze actie: 

- geld ophalen voor dit onderzoek. Zie ook www.zzf.nl/scid

- als ik mijn minimale bedrag bereikt heb, knip ik mijn lang gespaarde haar af voor een kinderpruik (haarwensen.nl)

- als dank voor uw donatie, kunt u het boekje "Kris moet naar de dokter" toegestuurd krijgen of doneren aan een kinderafdeling in een ziekenhuis 😉. E-mail: info@vooriederkind.nl 

Hopelijk kunnen wij een mooie stamcellendag tegemoet gaan en veel toekomstige ouders en hun kinderen weer een stapje naar wat meer zekerheid over hun toekomst brengen! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 195,00
Doel: € 3.000,00
6%

Deze actie is gesloten.