Onderwijsproject Kaapstad

Onderwijsproject Kaapstad | Geld inzamelen
 
 
Zelf de handen uit de mouwen steken, daar aan de andere kant van de wereld.

TOGETHER ONE WORLD

Hoi allemaal,


Mijn naam is Anniek, ik ben 20 jaar en ik studeer in Utrecht. Het recht op onderwijs is een van de basisrechten van kinderen. Ik sta zelf compleet achter dit standpunt, en daarom heb ik me via school aangemeld om eind april naar Kaapstad te gaan.


Ik ga me hier inzetten voor een beter onderwijssysteem en leefomstandigheden. We gaan hier langs scholen en de leerlingen begeleiden in o.a Word, Excel Powerpoint en Adobe. Op deze manier kan ik mij inzetten voor een beter onderwijssysteem voor kinderen, zodat ik kan bijdragen aan een positieve toekomst voor deze kinderen. Ik ga de handen uit de mouwen steken aan de andere kant van de wereld.

Mijn reis en verblijf betaal ik helemaal zelf, elke (kleine) bijdrage helpt :) Op deze manier kunnen wij samen kinderen een betere en eerlijkere toekomst geven!


“Xplore - Together One World” is een project georganiseerd en uitgevoerd door Stichting Global Exploration, namens de deelnemende scholen. Wij gaan ons steentje bijdragen aan het bouwen van een beter onderwijssysteem en leefomstandigheden in Kaapstad.

Tijdens deze 2 weken durende reis bezoeken wij onder andere de sloppenwijken van Kaapstad en gaan wij samen met lokale leeftijdgenoten werken aan een bijzonder onderwijsproject. We gaan de kinderen bijvoorbeeld helpen bij het leren gebruiken van computerprogamma's zoals Word, Excel, Powerpoint en Adobe om hun een extra steuntje in de rug te geven en hun een kans te geven op een beter bestaan. 

Stichting Global Exploration organiseert onderwijsprojecten over heel de wereld, maar vooral in ontwikkelingslanden, “Niet met lege handen reizen” is het motto van Stichting Global Exploration; Fondsen verzamelen en de handen zelf uit de mouwen steken, daar ver weg aan de andere kant van de wereld. Samen ervoor zorgen dat wij straks de wereld een beetje beter achter laten in samenwerking met Wilde Ganzen.

Zo’n onderwijsproject kost natuurlijk veel geld, maar jij kunt mij helpen met een gift of sponsoring!

Een gift is vanaf elk bedrag mogelijk en de Sponsoring geld vanaf €25-,:

Bij €25,- Een groetkaart in uw brievenbus

Bij €100,- Komt u in de “club van 100” en krijgt u:
- Een groetkaart
- Een Global Exploration boek
- Uw naam op de website
- Uw naam in het boek (oplage van 6000 stuks)

Bij €500,- Sponsorpakket A:
- Een groetkaart
- Uw logo op de groetkaart
- 5 Global Exploration boeken
- Uw logo op de website
- Uw logo in het boek (oplage van 6000 stuks)

 

Stichting Global Exploration is ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) 

(Een ANBI moet 90% van haar inzet richten op het algemeen belang. Ze mag niet bedoeld zijn om winst te maken en moet voldoen aan eisen van integriteit.)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

12 donaties
€ 368,00
Doel: € 1.000,00
36%