Onderwijs voor ieder kind!

Onderwijs voor ieder kind! | Geld inzamelen
 
 
Kinderen in Tanzania hebben ook recht op onderwijs. Met JOUW steun kunnen we dit bereiken!

Vanaf 23 oktober ga ik voor mijn minor 3 maanden naar Tanzania toe. Ik zal daar op de Dinka school gaan lesgeven in engels, wiskunde en creatieve vakken, en daarnaast zal ik nog buitenschoolse activiteiten gaan doen. In deze maanden zal ik updates geven over hoe het daar in z'n werk gaat.

De Dinka school zet zich in voor goed kwalitatief onderwijs in Tanzania. Van de ongeveer 100 leerlingen, zijn er een aantal leerlingen die betalen. Dankzij elke leerling die betaald kunnen er ook nog 2 kinderen gratis onderwijs krijgen op de Dinka school.

Op dit moment is Dinka school zich steeds verder aan het uitbreiden waardoor steeds meer kinderen van het onderwijs gebruik kunnen maken. Om dit te kunnen realiseren is natuurlijk geld nodig.

Zou jij Dinka school willen steunen en ervoor zorgen dat kinderen dankzij jou naar school kunnen? Dan is een financiële bijdrage mogelijk aan Dinka school! Via onderstaande gegevens is het over te maken.

Alle kleine giften worden enorm gewaardeerd door iedereen! Helaas is er via de inzamelingsactie een minimum bedrag van 5,- euro. Ik ben jullie heel erg dankbaar en ook namens de Dinka kids.

Laat een kind weer kind zijn!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 176,00

Deze actie is gesloten.