Ondersteun jonge talenten

Ondersteun jonge talenten | Geld inzamelen
 
 
Stichting Bluehorse Equestrian ondersteunt talentvolle jonge ruiters

Stichting Bluehorse Equestrian 

Het Doel van de Stichting is : Het ondersteunen van amateur en sportruiter door het ter beschikking stellen van bijvoorbeeld paarden, uitrusting en lessen, voor diegene waar de middelen te kort komen.

En het ondersteunen van concoursen door middel van financiële en organisatorische ondersteuning.

De Stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het aankopen, verkopen, trainen en opleiden van paarden. Daarnaast worden er evenementen en clinics georganiseerd in het gebied Nederland, Belgien en Duitsland.

 

De Stichting Bluehorse Equestrian kan man ondersteunen door een vrijblijvend bedrag te Schenken.

 

Concoursen

 

Veel organisatoren van concoursen moeten tegenwoordig een paar pasjes harder lopen om de begroting sluitend te krijgen. Sponsors haken af, kosten lopen op. Sommige concoursen verdwijnen van de kalender, anderen bloeien alsof er helemaal geen recessie is. 

Veel landelijke concoursen hebben het moeilijk de afgelopen jaren. We proberen ieder jaar om het toch voor elkaar te krijgen Meerdere landelijke Concoursen Financieel en organisatorisch  te ondersteunen en gelukkig lukt dat tot nu toe.

We hebben heel veel sponsors. Bij ons kun je al sponsor worden vanaf 50 euro dus de instap is laag. Die kleinere sponsors zijn heel erg belangrijk voor ons. Kruimels maken ook brood, vinden wij en elke 50 euro is meegenomen.

 

Ruiters

Stichting Bluehorse Equestrian ondersteunt Zowel amateur en sportruiter door het bereid stellen van financiële middelen, lessen en of Paarden, wij zijn op zoek naar jonge talentvolle ruiters die een paardengevoel hebben en talent maar van huis uit niet de mogelijkheden om door te groeien.

Ook zijn wij op zoek naar eigenaren die hun paard ter beschikking stellen, op willen laten leiden, of willen verhuren. zowel dressuur als springpaarden.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 100,00
Doel: € 10.000,00
1%

Deze actie is gesloten.