Once in our lifetime. Juli Augustus 2018

Once in our lifetime. Juli Augustus 2018 | Geld inzamelen
 
 
Arme studenten op reis naar hun droom.

Heb jij dat niet, een droom? Datgene waar je elke vakantie aan denkt.. waar je repeterend over begint tegen je vrienden "wat zou dat vet zijn zeg" 

Voor sommige is dat een tandemsprong uit een vliegtuig, de nieuwste big tasty proeven bij de mac of rapper worden zoals rapper Sjors. 

Onze droom wordt werkelijkheid, de plannen worden uit het hete ijzer gesmeden.  Maar daarbij zijn wij er nog niet. 

Wij willen op Roadtrip! Zoals ingelezen de afgelopen jaren; vergeet Spanje, Frankrijk of Portugal.

Wij gaan naar Oost-europa!

Helaas, wanneer het puntje bij paaltje komt.. blijven het dromen. Onze droom kost geld, een boel geld. En mij hoor je niet klagen als ik iemand een aantal euro moet geven.. voor de droom van zijn leven. 

What about you?

Wij horen jou denken, ja waarom zou ik hiervoor döneren? Wij studenten hebben 1 lieve oom, dat is ome DUO. Betaald onze kamer, betaald onze 2e hands hipsters van marktplaats, ovenwanten etc. Daarmee komen wij net rond.

Naast dat wij ons in het zweet studeren, werken wij ons ook in het zweet. Dan worden wij zo rood als onze rekening de dag voor uitbetaling van de studiefinanciering. 

Er is een reispot, hier wordt maandelijks een deel van ons loon in gegooid. Maar ik heb zo'n gevoel dat de euro's zich als een wandeling over de chinese muur voelen, daar komt geen einde aan.(deksel)

Wij hoeven niet in een ford mustang op pad, daar passen onze koffers toch niet in. Wij hoeven niet elke dag in een hotel, als er maar een plek is waar we niet bestolen worden, en onze hamstervoorraad aan eten maar veilig blijft. Een douche waar wij onze zweetoksels kunnen wassen nadat we de hoogste en mooiste bergen hebben beklommen. (En zodat we niemand achter laten omdat hij/zij zo stinkt)

Onze reis duurt ongeveer een maand, en WIJ KUNNEN JOUW STEUN GEBRUIKEN!! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 34,00
Doel: € 3.000,00
1%

Deze actie is gesloten.