Onafhankelijkheid voor Dave en Irmgard, 45 km auto

Onafhankelijkheid voor Dave en Irmgard, 45 km auto | Geld inzamelen
 
 
Help Dave en Irmgard om weer mobiel en onafhankelijk te worden!?

Het doel van deze actie is de aanschaf van een 45 kilometer autootje (brommobiel). Door een opeenstapeling van medische problemen zitten we nu thuis tussen 4 muren.

Dave is zijn levenlang hartpatiënt, maar toch altijd hard gewerkt. Oktober 2016 werd hij met spoed opgenomen op de IC met een bloedvergiftiging. Moest dialyseren vanwege nierfalen, lever werkte niet meer naar behoren. Kortom, ernstig ziek. 5 dagen later kreeg hij ook nog een hersenbloeding.

Gevolg; uitval van zijn rechterkant, links totaal doof, Afasie, Epilepsie. Uitval van been en arm is gelukkig redelijk bijgetrokken. Door de Afasie heeft hij moeite met diepte zien en zijn hersenen zullen nooit meer 100% worden. Als gevolg van de Epilepsie kan en mag hij geen motorvoertuig meer besturen. Hij zal waarschijnlijk ook nooit meer kunnen werken. Daar zit je dan met je 52 jaar, daar wordt je toch depressief van.

Irmgard (ik zelf) heb Artrose en ben slecht ter been ivm slijtage in beide benen. Hierdoor zit ik al een paar jaar thuis. Toen Dave nog werkte en wij een auto hadden gingen we regelmatig met onze hond weg. Dat zit er nu dus niet meer in. Openbaarvervoer is niet altijd praktisch.

Zo'n brommobiel zou voor ons een ideale uitkomst zijn. Met mijn brommerrijbewijs mag ik hem besturen. 

Wij hopen dat jullie ons willen helpen om dit mogelijk te maken en wij weer wat vrijheid krijgen!

Alvast hartelijk dank voor jullie steun.

Mvgr Dave en IrmgardEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00
Doel: € 4.000,00
0%

Deze actie is gesloten.