Omrastering voor hondenopvang verblijven Suriname

Omrastering voor hondenopvang verblijven Suriname | Geld inzamelen
 
 

Beste mensen, mijn naam is Anne Tjon A Meeuw en ben sinds 2010 een animalrescuer in Suriname. Heb in 2010 ook een stichting opgezet nl. stichting De Dierenvriend, ik ben tevens ook de voorzitter.

Ik ben sinds augustus 2021 verhuisd naar een plekje buiten de stad zodat ik de dieren die ik tot nu toe heb kunnen redden een beter verblijf te kunnen geven. Ik heb nu 30 honden en 17 katten. Ik heb alles op low budget gedaan.  Het terrein met huis die ik nu huur heb ik met steun van familie kunnen opknappen tot een woonbaar plekje. Helaas zijn de bambopalen en gaas die ik op dat moment heb kunnen kopen gaan verrotten. Heb ook om gebruikte zinkplaten gevraagd aan mensen..heb ook wat gekregen ...hoop dat het voldoende zal zijn. De palen zijn walabapalen, afkomstig van de walababoom, deze zijn wel regen en zon bestendig, hierin ook het arbeidsloon inbegrepen. Doordat de omheining op veel plekken gewoon er niet meer is...zijn 2 honden in oktober 2021 het bos ingelopen en 1 hond Lotje was niet meer thuis gekomen en de andere hond Sarabi kwam de volgende ochtend terug. Heb 5 dagen lang naar Lotje gezocht en door hulp van een buurman die haar gespot had ben ik achter haar aangegaan en zo is Lotje gelukkig weer thuis. Helaas zitten ze aan de ketting omdat de omheining nog niet gemaakt kan worden. Als de omheining helemaal dicht is, kunnen ook de ander verblijven afgemaakt worden zodat ik de andere honden en toekomstige honden een goed omrasterd verblijf kan geven.

Ik dank jullie allemaal voor het lezen van mijn oproep en zou super blij zijn samen met alle donaties om dit project te kunnen realiseren zodat alle honden weer vrij kunnen lopen.

Ik heb ook een facebook pagina op naam van Anne Tjon A Meeuw.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.