Oefentherapie naar Costa Rica brengen

Oefentherapie naar Costa Rica brengen | Geld inzamelen
 
 
Twee oefentherapie studenten die in Costa Rica de plaatselijke bevolking gaan helpen

Welkom!

Wij zijn Sabine van Lohuizen en Stella Keereweer, en wij gaan in februari 4 maanden samenwerken met kinderen woonachting in Turrialba, Costa Rica. Hierbij kan er gedacht worden aan kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.
Wie zijn wij? Wij derdejaars studenten van de houding- en bewegingsleer of beter bekend als Oefentherapie Mensendieck.
Wat gaan we precies doen? Onder begeleiding van Internationale Studenten OntwikkelingsProjecten (ISOP) willen wij door middel van bewegingsonderwijs een bijdrage leveren tot het bevorderen van de maatschappelijke positie bij kinderen met een handicap, dit gebeurt door de faciliteiten te verbeteren op de scholen, het vergroten van het zelfvertrouwen en door lichamelijk te bewegen met de kinderen. Gedurende de 4 maanden zijn er verschillende projecten waar wij onderdeel van zullen uitmaken bijv. Hydrotherapie, trainen voor de special olympics, naschoolse bewegingsactiviteiten, beweging en/of therapie bieden aan kansarme kinderen en meelopen met de fysiotherapeut. Ook hebben wij de mogelijkheid om een eigen project te starten waarbij we onze expertise kunnen overbrengen op de plaatselijke bevolking.

Voor deze projecten zullen wij onder andere materiaal moeten inkopen, Hiervoor is onze crowdfunding bedoeld. Met uw bijdrage kunnen wij de lokale bevolking stimuleren om te gaan bewegen en ze ook bewust te maken van hun houding- en beweeggedrag. Wij stellen elke donatie zeer op prijs zodat wij met uw geld iets moois kunnen betekenen voor de bewoners van turrialba.

Alvast bedankt!

Groetjes Sabine en StellaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
44 donaties
€ 985,00
Doel: € 1.500,00
65%

Deze actie is gesloten.