Ode aan de palliatieve zorg

Ode aan de palliatieve zorg | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie voor de palliatieve zorg

Hallo!

Wij zijn Fleur en Simone, twee derdejaars kunststudenten (AKV St. Joost, te Breda). Op het moment zijn we bezig met een project gericht op mensen die andere mensen begeleiden in de laatste fase van hun leven. ( Denk bijv. aan hospice medewerkers, artsen, vrijwilligers in de palliatieve zorg, etc. )

Ter onderzoek zijn we langs geweest bij 2 hospices. Hier hebben we veel bijzondere verhalen gehoord en mensen ontmoet die ons hebben geraakt. Deze mensen staan dag en nacht klaar om zorg te verlenen maar ook zeker om een luisterend oor en steun te bieden.

Wij hebben gezien hoe deze mensen vol overgave en met liefde te werk gaan. Daarom willen wij een bedrag bij elkaar sparen waar deze mensen iets moois mee kunnen doen voor de bewoners of voor de voorzieningen binnen de instantie.

Door de giften die hospices krijgen kunnen zij blijven doen wat zij doen.

Wij zouden heel graag ons steentje bijdragen en anderen willen oproepen om samen met ons een mooi bedrag bij elkaar te sparen om te schenken aan deze hospices. (hospice Careyn in Breda en hospice de Volckaert in Dongen.)


Wij hopen dat jullie mee willen doen!


Liefs,

Simone Spee en Fleur van Oort.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 115,00

Deze actie is gesloten.