NYC Marathon 4 AFLATOUN

NYC Marathon 4 AFLATOUN | Geld inzamelen
 
 
Op 5 november 2017 ga ik de ultieme sportieve uitdaging aan. De New York Marathon!

Ik vind het ontzettend spannend, niet in de laatste plaats vanwege het feit dat ik onderdeel uitmaak van een bijzonder running team. Samen met mijn zoon Valentijn loop ik voor Aflatoun International! 42 kilometer door de 5 boroughs van New York – Bronx, Brooklyn, Queens, Staten Island en Manhattan voor sociale en financiële educatie van miljoenen kinderen en jongeren wereldwijd.

Aflatoun is voor velen en nog onbekend stichting. Daarmee heb ik het mezelf niet makkelijk gemaakt. Maar het werk van Aflatoun is essentieel. Ik draag het een bijzonder warm hart toe!

Aflatoun International is een stichting die jaarlijks sociaal en financieel onderwijs biedt aan 4 miljoen kinderen en jongeren in meer dan 100 landen. De innovatieve onderwijsmethode stelt hen in staat een positieve draai te geven aan hun leven, met als doel de vicieuze cirkel van ongelijkheid en armoede te doorbreken. Het maakt ze, in plaats van afhankelijk, onafhankelijk.

Waarom is Aflatoun International zo belangrijk? Het antwoord is simpel. We leven in een wereld vol technologische veranderingen en economische onzekerheid. Scholen hebben moeite om de snel veranderende banenmarkt bij te houden en kinderen en jongeren hebben te maken met meer complexe financiële beslissingen op jonge leeftijd.

Onderwijs zal moeten veranderen zodat de volgende generatie beter voorbereid is om wereldwijde uitdagingen zoals armoede en bescherming van het milieu aan te kunnen. Sociaal en financieel onderwijs kan een grote bijdrage leveren aan het vermogen van kinderen om zichzelf te wapenen voor de toekomst.

Bijna 15 jaar geleden stelde ik mezelf als doel de New York Marathon te lopen in mijn 40ste levensjaar. Dat doel heb ik niet gehaald en zal ik ook niet meer halen! Maar waarom niet de marathon lopen in je 54ste levensjaar? Educatie heeft ook mij sterker en groter  gemaakt. En wat is er mooier dan deze ultieme uitdaging samen met je zoon aan te gaan? Wij gaan ervoor!

Je kunt ons helpen in deze missie. Hoe? Door ons te sponsoren. Of eigenlijk door te doneren voor Aflatoun. Want iedere cent die je doneert gaat naar Aflatoun! 100%.

Er zijn een heleboel verschillende manieren om te sponsoren. Ook als bedrijf. We kunnen een partnership aangaan waarbij we je op allerlei creatieve manieren exposure bieden, of je kunt eenmalig een bedrag doneren.

Aflatoun heeft de ANBI-status, giften zijn dus aftrekbaar.

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven van mijn ontwikkelingen in de voorbereiding naar de New York Marathon? Kijk dan op mijn facebookpagina of mail naar djmaas@houvastadvies.nl.

Met vriendelijke groet,

Dirk-Jan MaasEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
56 donaties
€ 5.035,00
Doel: € 7.500,00
67%

Deze actie is gesloten.