Nugget heeft mij maar ook u nodig.

Nugget heeft mij maar ook u nodig. | Geld inzamelen
 
 
Nugget heeft uw hulp nodig!

( Nugget is helaas overleden in de nacht op 19 Maart 2018.. we gebruiken alle donaties voor een mooi afscheid en de overige kosten van de medicijnen. )

Hallo mijn naam is Femke Zant en ik schrijf voor mij maatje voor het leven, Nugget een chiauau pup van 7 maanden die een kans verdient!

Mijn aller liefste Nugget heeft een flink Hypo(schock,coma) gehad.. we zijn inde nacht met spoed naar de dierenarts gegaan, we waren net optijd anders was mijn meisje er niet meer. Ik ben zo enorm geschrokken! Ze is mijn kindje en ik doe alles voor der! 

Ik heb alle hulp nodig, ik heb een hekel aan vragen om geld, maar het gaat hier om het leven van de lieve Nugget! Het geld word gebruikt voor haar verblijf bij de dierenarts, medicatie, virustesten & glucose infuus.

Ik heb een hele lieve buurvrouw die ook al geld heeft gegeven, iets wat ze kon missen. Ik vraag hierbij jullie hulp, om een donatie te geven aan Nugget. Alles voor mijn meisje.. ik wil dat ze veilig thuis kan zitten en dat ze niet onnodig bij de dierenarts moet blijven omdat ik dit niet kan betalen.. 

Willen jullie mij a.u.b helpen? 

Mvg, Femke Zant en lieve Nugget.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 255,00
Doel: € 350,00
72%

Deze actie is gesloten.