Nu professioneel worden met uw hulp

Nu professioneel worden met uw hulp | Geld inzamelen
 
 
Om iedereen de nieuwe technik te laten zien, 360 foto videografie.

Hallo en bedankt dat u de moeite neemt om mijn verhaal te lezen ... 

Ik ben Dirk en ben 56 jaar jong.

Na verlies van meerdere familieleden was ik zelf de weg kwijt, ik zag geen licht meer aan het einde van de tunnel. Maar door hulp van divere instellingen ben ik er weer boven op gekomen.

In deze moeilijke tijd ging ik vaak lopen, ver weg van alles, ver weg van de drukte. Ik nam wel altijd mijn telefoon mee en nam vaak foto's onderweg. Deze plaatste ik dan op mijn account bij Google. Ik kreeg daarvoor punten voor omdat andere mensen hier naar keken.

Ik ben toen eens gaan kijken wat ik aan die punten had en kwam er achter als je aan bepaalde eisen voldeed dat je een geregisteerde Google fotograaf kon worden. Inmiddels ben ik dus geregisteerd fotograaf en zijn mijn foto's zijn al ruim 8 miljoen keer bekenen.

Nu wil ik graag de volgende stap doen om mensen te laten zien wat er allemaal kan met 360 graden foto's en video's, het leeft meer dan een platte foto.

In april 2019 neem ik dan ook een grote stap. Samen met mijn vriendin, die een deeltijd baan heeft, stoppen wij met de gemeente en gaan we in de kerk van Sas van Gent een winkeltje/kantoor beginnen. Hier wil ik de mensen laten zien wat er allemaal mogelijk is met Google Maps foto's en dan vooral 360 graden foto's en video's. Bedrijven kunnen mij ook inhuren om een foto of video reportage te maken in 360 graden.

Ook dit jaar heb ik weer veel foto's en video's opgenomen in 360 graden op het sportevenement de Alpe d'HuZes, zelf al twee jaar mee gelopen (2016 &2017) en toen een jaar vrijwilliger (2018) en dit jaar heb ik van bocht 7 een reportage gemaakt in 360 graden en toen naar boven gelopen.

Maar...

De apparatuur die ik momenteel heb (zelf gekocht), zit aan de grens en ik wil hoger/verder/beter...

Daarom deze oproep van mij:

Als Google fotograaf mag je het Google logo gebruiken maar het apparatuur moet je zelf kopen. Ik zou graag die stap hogerop willen maken en daarvoor ben ik € 1000,00 nodig. Met dit bedrag kan ik die stap hoger/verder/beter maken

Met dit bedrag kan ik een nieuwe 6K 360 graden camera kunnen kopen (met daarbij alle extra's) zodat ik weer helemaal bij ben met de laatste techniek.

Met deze 360 graden camera set kan ik mij beter verkopen en kan mijn toekomstige klanten beter voorzien van hun wensen als het gaat om de wereld van 360 foto en video.

Bekijk onze nieuwe website : www.dk360.nl of bezoek een mijn Facebook pagina over het goededoel het KWF : https://www.facebook.com/alpededirk/

Extra informatie over de kerk waar wij ons bedrijfje zit kunt u hier lezen : https://www.pzc.nl/zeeuws-vlaanderen/cuyperskerk-sas-van-gent-zoekt-boer~aa8b6acb/

Hier onder ziet u een test opname met mijn 2K camera, het lijk heel mooi maar op een normale scherm zijn de details te laag.

Dit kan en moet beter en vandaar mijn actie.

Helpt u mij mijn droom waar maken?

M.v.g Dirk KammingaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 20,00
Doel: € 1.000,00
2%

Deze actie is gesloten.