Nostra Navis Botenwedstrijd

Nostra Navis Botenwedstrijd | Geld inzamelen
 
 
Donatie voor meer uitdagende Technasium Projecten

Wij zijn 4 leerlingen van Nostra Navis die naar school gaan op het Jacob-Roelandslyceum die studeren aan het Technasium. Wij hebben dit jaar een grote opdracht aangenomen. Wij zijn het eerste team op school die een boot hebben gebouwd, die volledig vaart op zonne-energie! Nu is het zo dat dat wel iets kost.

We zijn al heel ver gekomen tot nu toe! De eerste wedstrijd zijn wij als 4de geëindigd met de snelste rondetijd en de hoogste pieksnelheid! Nu zouden wij heel erg graag de boot zo aanpassen zodat we de volgende keer eerste worden.

 

Hiervoor zijn wij nog op zoek naar sponsoren. Wij bieden hiervoor voor de zakelijke sponsoren een sticker plaats op de boot en wordt vernoemd op al onze sociale media! Ook gaan wij onder de bedrijven een hotelovernachting verloten voor het weekend van 31-1 juli! Zo kunt u naar onze laatste wedstrijd komen kijken! Onze huidige sponsoren zijn hier al voor ingeschreven.

 

Nu kunnen wij elke cent gebruiken. Dus ook wanneer u als particulier wilt sponseren is dit zeer welkom! Zelfs een euro is al heel erg welkom! Onder de particulieren gaan wij een RC bestuurbaar bootje verloten! En al het geld dat wij overhouden na het einde van de wedstrijden gaan wij doneren aan onze Technasium afdeling zodat ze in de toekomst ook andere leerlingen meer van dit soort projecten kunnen laten doen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00

Deze actie is gesloten.