Noodweer Italië Casa Biron

Noodweer Italië Casa Biron | Geld inzamelen
 
 

Ronnie en Bianca zijn in april 2022 geëmigreerd naar Italië. Met bloed zweet en tranen hebben ze een mooie b&b neergezet een mooi eerste seizoen gedraaid. Als beginnend ondernemer nog geen vetpot, maar dat groeit met tevreden gasten en die waren er! Vol plannen naar het volgende seizoen. Tot 16 september. Italië werd getroffen door noodweer en alles waar ze zo hard voor hebben gewerkt werd door modderstromen meegenomen. Zelfs de stenen garage met auto is verdwenen!

Om dit te boven te komen hebben ze alle hulp nodig, hoe groot of klein ook! 

Romy Zuidema
16-09-2022

https://www.telegraaf.nl/nieuws/118523107/noodweer-italie-verwoest-b-b-van-nederlandse-ronnie-en-bianca-garage-stond-tot-2-5-meter-blank


Romy Zuidema
16-09-2022

http://www.umbria24.it/fotogallery/nubifragio-la-difficile-notte-di-pietralunga-allagamenti-frane-e-isolati

Redding in de nacht. Umbria24 bracht de nacht door in Pietralunga en nam daadwerkelijk deel aan de redding van de Nederlandse familie die in de omgeving van Sant'Anna woont, een huis dat een paar maanden geleden is gekocht. Er waren hier zeven mensen, onder wie minstens één minderjarige, een kind van een jaar of tien. De groep bleef geïsoleerd van de late namiddag van 15 september tot de vroege uren van de volgende dag, toen de reddingswerkers rond 2 uur arriveerden en hen bang aantroffen. Wat hem ervan weerhield het huis te verlaten, waar een overstromende beek naast stroomt, was het instorten van de brug die de beek oversteekt. Het gezin van buitenlanders bleef van 20 tot 2 uur 's nachts in het ongewisse, zonder de mogelijkheid om hulp te vragen. 


208 donaties
€ 6.975,00
Doel: € 10.000,00
69%

Deze actie is gesloten.