Noodweer doneer voor slachtoffers en klimaat

Noodweer doneer voor slachtoffers en klimaat | Geld inzamelen
 
 

Geef eenvoudig een donatie naar aanleiding van de overstromingen.

100% van het ingezamelde geld gaat naar goede doelen. Dit wordt opgesplitst naar goede doelen die zich richten op slachtoffers van het noodweer en naar goede doelen die zich inzetten voor milieu en klimaat. Zo nemen we zowel de gevolgen als de oorzaak aan.

50% voor de slachtoffers

De helft van het geld wordt rechtstreeks doorgestort naar het Rode Kruis. Dit zal gebruikt worden om concrete hulp te bieden aan de getroffenen van de ramp.

50% voor het klimaat

De andere helft wordt rechtstreeks doorgestort naar volgende goede doelen:
- Bos+
Met hun klimaatbossenfonds doen ze er alles aan om bossen te behouden en uit te breiden. Zo ook in stedlijke omgevingen. Bossen zijn van cruciaal belang bij overstromingen.


- Eva vzw
Inzetten op meer plantaardige voeding is een essentieel onderdeel om de klimaatverandering en het daarbij horende noodweer tegen te gaan. En dat is wat Eva vzw doet. Ze richten zich niet alleen naar particulieren maar ook naar cateringbedrijven, koks en student koks.

- Klimaatzaak
Zij vragen dat de Belgische overheden de nodige maatregelen nemen om de uitstoot van broeikasgassen in ons land drastisch te verminderen. 

- Deze lijst kan de komende dagen nog verder worden aangevuld.

Wie zijn wij?
Wij zijn Ellen & Nikolas van Sustainable Family. We hebben als missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren naar een meer duurzame levensstijl. Op alle vlakken, zoals voeding, reizen, energie enzovoort. Op die manier creëren we ook een groot positief effect op de milieu- en klimaatuitdagingen waar we als maatschappij voorstaan. Zo willen we ook helpen naar 
Instagram - Website

Nikolas Sterck
17-07-2021

Wow, op enkele uren tijd haalden we reeds ons doel van 1.000 euro. Daarom verdubbelen we het doel naar 2.000 euro.


157 donaties
€ 4.237,00
Doel: € 2.000,00
211%