Noodpakketjes voor ouders in het ziekenhuis

Noodpakketjes voor ouders in het ziekenhuis | Geld inzamelen
 
 

9 Januari is mijn lieve, grappige en sociale zoon Tim op klaarlichte dag in Middelburg zinloos neergestoken. Een laffe daad waardoor hij op 12 januari na een zware strijd is overleden aan zijn verwondingen. Ondanks dat Tim een echte puber was, had ik me dit nooit maar dan ook nooit kunnen bedenken. 

Toen begon de rollercoaster ; halsoverkop ga je naar de plaats waar je denkt dat Tim is, de "plaats delict". We mochten Tim op dat moment niet zien, zijn zus had hem geidentificeerd. Tim werd naar Rotterdam gebracht, uren en uren hebben we gewacht terwijl Tim werd geopereerd.
Tim werd naar de kinder-IC gebracht daarna. Er werd ons verteld dat er 1 of 2 ouders mochten blijven slapen. Ik bleef! Natuurlijk....

Maar nu het grote praktische probleem.... ik had niks bij! Geen tandenborstel, tandpasta, niks om me mee op te frissen... niks. Nu lijkt dat geen groot probleem, maar geloof me ; het is HEEL fijn als je dat even kan doen als ouder na zo'n heftige dag en de eventuele zware nachten en dagen die je nog ingaat.

In het ziekenhuis hadden ze een paar noodpakketjes klaarstaan, maar daar ontbraken wel wat dingen uit (zoals die tandpasta bijvoorbeeld).

Omdat ik al moeder zo extreem veel "liefde" hulp en medewerking heb ervaren van de verpleging, zou ik graag iets terug doen. Nu was mijn idee om verzorgingspakketjes voor ouders te maken die in de toekomst in de situatie terecht zullen komen waarin wij ook terechtkwamen. 

(en mocht er geld over zijn, dan gaat dat naar het Ronald Mc Donaldhuis wat ernaast zit, waar we de nachten daarna ook liefdevol zijn opgevangen en dat draait op vrijwilligers!!!)

 

 

 

Ysanne Bennebroek
18-06-2022

Zaterdag 18 juni. Deze actie zal ik deactiveren en wat een succes is het geworden! 

Allemaal bedankt voor ieders bijdrage, we hebben hier al mooie dingen mee kunnen doen, vooral de toilettasjes waren een groot succes.

Ook de goodiebags worden liefdevol uitgedeeld en ontvangen. 

Inmiddels hebben we een mooi doel in overleg met het ziekenhuis gevonden en dit bedrag ontvangen zij

komende week op hun rekening. Er zal nog iets meer dan 4500 euro overblijven en dit gaan ze steken in de stoelen waar ik het 

in de vorige update over heb gehad!


Ysanne Bennebroek
09-04-2022

Afgelopen week hebben wij ons eindgesprek gehad in het Sophia kinderziekenhuis. We hebben de ct-scan nog mogen inzien van Tim en een mooi afsluitend gesprek gehad. 
Ook hebben we de pakketjes overhandigd met de toilettasjes, de ick was er erg blij mee! Maar eerlijk ; de pakketjes waren er ook erg blij mee.

Inmiddels kregen we ook allerlei spullen van mensen gedoneerd, dat is onze volgende missie (zo kan je het gerust noemen!). Ook deze actie loopt erg goed en veel bedrijven werken mee.

Wel is er nog geld over van de toilettasjes, dat zetten wij op een aparte rekening en we hebben het er op de kinder ic over gehad of zij nog eventuele wensen hebben. Nou, die hebben ze zeker! En die wensen kon ik begrijpen, vandaar dat ik de actie open laat staan voor als mensen nog willen doneren. 
Ons volgende doel is om de afdeling waar Tim lag relax-fauteuils te doneren, zodat ouders lekker bij hun kindje kunnen zitten, in plaats van op een harde stoel of op een krukje. Je zit er immers soms bijna 24 uur per dag.... 

Iedereen die tot nu toe heeft gedoneerd ; ALLEMAAL EXTREEM BEDANKT! Zonder jullie was de toilettasjesactie niet zo'n groot succes en had dit sowieso niet zo'n sneeuwbaleffect, want dat heeft het echt. Een soort van "pay it forward".... I like it. 
Tim krijgen we er niet meer mee terug, wel wordt zijn knappe gezicht op al die toilettasjes nu verspreidt, hoe tof is dat!? 💝


329 donaties
€ 6.320,00
Doel: € 15.000,00
42%

Deze actie is gesloten.