Noodoproep voor Lemon

Noodoproep voor Lemon | Geld inzamelen
 
 
Onze lieve kat lemon is van 4 hoog gevallen en heeft daardoor een dure operatie nodig.

*NOODOPROEP VOOR LEMON*

Lieve mensen,

Zondagavond heeft onze lieve kat Lemon een val gemaakt vanuit ons huis op 4 hoog. Zij heeft hierbij haar bekken en hele linkerpoot op meerdere plekken gebroken. Nadat zij een nacht bij de dierenarts is geweest is maandagochtend besloten haar volgende week te opereren om haar poot te amputeren en haar bekken te stabiliseren. Deze operatie en de medische kosten die erbij komen kijken zijn in totaal ongeveer €3000.

Daarom hebben wij jullie hulp nodig. €3000 is helaas heel veel geld voor ons als studenten, maar wel noodzakelijk om deze operatie te bekostigen. Als we deze kosten niet kunnen betalen zou Lemon naar het asiel moeten om daar haar zorg te krijgen. Wij willen Lemon niet in het asiel achterlaten en, maar haar bij ons thuis kunnen verzorgen en de nodige aandacht en liefde geven die ze nodig heeft.

We hopen dat door deze oproep te delen wij het geld in kunnen zamelen zodat lemon weer beter wordt. Alle beetjes helpen, €1,- kan al het verschil maken! Je kunt doneren via de volgende link:
**LINK** en we zullen jullie op de hoogte houden van het verdere verloop!

Delen? Graag! dan bereiken we zo veel mogelijk mensen.

Liefs,
Dasha, Donna, Celine en KatinkaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
130 donaties
€ 1.065,00
Doel: € 3.000,00
35%

Deze actie is gesloten.