NOODOPROEP voor Amy en Speedy

NOODOPROEP voor Amy en Speedy | Geld inzamelen
 
 
HELP Amy en Speedy deze lieve hondjes verdienen het!

NOODOPROEP Voor Amy en Speedy

Wij zijn Amy en Speedy, onze leeftijd is 8 en 9 jaar.

Drie weken geleden hebben Ingrid en Peter ons gered uit erbarmelijke omstandigheden. Meteen hebben zij ons naar de Dierenarts gebracht.

Ranzijn Dieren Arts

Rijksstraatweg 11

2628 GZ Delft

Tel.: 015-2570625

Eenmaal onderzocht kwamen ze tot de conclusie dat wij zwaar verwaarloosd zijn. Dat klopt ook wel, want wij hebben geen leuk leven gehad. Merendeels zaten wij opgesloten in een te kleine bench, en wij kwamen bijna niet buiten. 

Bij mij (Speedy) werd een echo genomen van mijn buik, waarop te zien was dat ik een tumor in mijn milt heb en tevens werd geconstateerd dat mijn balletjes niet ingedaald zijn, waardoor er tumoren zijn ontstaan. De dierenarts vind dat mijn milt verwijderd moet worden en tevens mijn balletjes, waar ook tumoren omheen zitten. Ook is mijn gebit totaal verrot, dus er moet een deel van mijn tanden en kiezen uit.

Dan komt mijn zusje Amy nog. Zij heeft tumoren bij haar melkklieren, die moeten worden verwijderd, en tevens moet zij daardoor ook gesteriliseerd worden. Ook haar gebit is er zeer slecht aan toe. Haar nagels moeten onder een roesje worden geknipt, omdat de zenuwen zijn meegegroeid, moeten de afgeknipte nagels worden dichtgebrand.

Ingrid en Peter zijn hier erg van geschrokken na deze mededeling van de dierenarts. Daarom hebben zij besloten om ons mee naar huis te nemen. Omdat zij zelf al hondjes hebben, die ook oud en ziek zijn, en daardoor hoge kosten hebben aan medicijnen en behandelingen, hebben ze ons in eerste instantie mee naar huis genomen, om ons proberen te herplaatsen , bij een liefdevol gezin. Ook hebben zij contact gehad met diverse Stichtingen , Maar.........WIE WIL ONS HEBBEN?

NIEMAND, omdat wij al op leeftijd zijn en een kostenplaatje (door de dierenarts medegedeeld) van 2.500 euro met ons meebrengen, aan operaties, nazorg, gebit en nagels. 

INSLAPEN WILLEN WIJ NIET, EN WIJ WILLEN OOK NIET NAAR HET DIERENASIEL, OMDAT WIJ AL ZWAAR GETRAUMATISEERD ZIJN!

Inmiddels zijn wij bij Ingrid en Peter tot rust gekomen en al gewend geraakt, en ook aan onze medehuisdieren. Nu hebben wij een GOED LEVEN, en willen wij HIER GRAAG BLIJVEN WONEN. Amy en ik hebben het heel erg naar onze zin. MAAR: Ingrid en peter kunnen de kosten voor onze operatie niet dragen.

WIE WIL ONS HELPEN om onze operaties, nabehandelingen, gebitten, en nagels toch te kunnen bekostigen, zodat wij niet hoeven in te slapen, en nog een poosje kunnen genieten, zoals we nog nooit gedaan hebben?

DIT IS ONZE DROOM, de droom van Amy en Speedy..............

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
99 donaties
€ 2.180,00
Doel: € 2.500,00
87%

Deze actie is gesloten.