Noodoperatie voor kat Toon | Geld inzamelen
 
 

Noodoperatie voor kat Toon

De lieve schat werd door de dierenambulance met een heftige breuk gevonden.

 

Op de foto zie je Toon. Tenminste zo noemen we hem nu in het asiel. Wij weten niet veel over hem maar wel dat hij een enorme pechvogel
is! Vorige week is hij gevonden in Nieuwerbrug met een complexe breuk in zijn achterpoot die niet zomaar te zetten was. Helaas is hij niet gechipt en er is ook geen baasje voor hem gekomen. Dat hij ooit een baasje gehad moet hebben, dat is wel heel duidelijk. Toon heeft namelijk geen staart meer, dus hij heeft al eerder een operatie ondergaan. Ook is Toon erg aanhankelijk en wil hij de hele tijd kroelen en knuffelen, dus hij is zeker met mensen in aanraking geweest.

Alle moeite om zijn poot te redden

Geen baasje en geen staart. En als dat al geen pech genoeg is, zou hij misschien ook nog verder door het leven moeten op 3 poten. De keuze was namelijk amputeren óf een duurdere operatie waarbij een plaat in zijn poot gezet zou worden. Amputeren van de poot was eigenlijk geen optie omdat hij zonder staart en op 3 poten wel erg wiebelig zou worden. In het belang van het dier is besloten de duurdere operatie uit te laten voeren zodat Toon zijn poot kon behouden.

De operatie is natuurlijk zo snel mogelijk uitgevoerd en geslaagd!

Toon heeft een plaat in zijn poot waardoor hij na de revalidatieperiode weer normaal moet kunnen lopen. Superblij zijn we voor hem zodat hij hopelijk weer met veel plezier zijn leventje mag voortzetten bij een fijn thuis. Helaas heeft hij nu een hoge openstaande rekening bij de dierenarts. Als dit betaald kan worden, kan hij hopelijk spoedig een fijn thuis vinden met een nieuwe start!

Elmar Hilkmann
26-05-2019

HARTVERWARMEND, DONATIE DOEL VOOR TOON IS BEREIKT ❤

Lieve mensen, heel hartelijk dank voor jullie geweldige respons en donaties voor de operatiekosten van Toon. Hij heeft nog een lang revalidatieproces te gaan en het gaat vooralsnog voorspoedig. Toon heeft geen koorts en belast zijn poot goed. Ondanks alle ongemakken blijft deze schat uiterst vriendelijk en toegankelijk. Wij zullen jullie op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen via onze Facebookpagina. Hartelijke groet van Toon vanuit dierenasiel Reijerscop in Harmelen 🐈


Elmar Hilkmann
25-05-2019

HARTELIJK DANK ALLEMAAL VOOR DE STEUN VOOR TOON!!!

Het benodigde bedrag is binnengehaald, waarmee zijn operatierekening kan worden betaald. Nu moet Toon herstellen en hopelijk straks naar een heel fijn nieuw thuis!


 

Laat een reactie achter

74 donaties
€ 1.160,00
Doel: € 1.160,00
100%

Deze actie is gesloten.