Nieuwe uitjes Bus voor Ouderen

Nieuwe uitjes Bus voor Ouderen | Geld inzamelen
 
 
Nieuwe Uitjes Bus voor Ouderen

Dit is de bus van Het Hart van Groenewoud, de bus is oud en kan niet lang gebruikt meer worden. Ook wordt het onderhoud te duur.

 


Ik ben Tessa van Driel 18 jaar, ik loop nu al twee jaar stage bij Het Hart van Groenewoud in Spijkenisse. ik ben een student van het Zadkine college, ik studeer Medewerker Maatschappelijke Zorg. Het Hart van Groenewoud zet zich in voor ouderen met de ziekte van alzheimer maar ook ouderen die somatisch beperkt zijn. 

 


De bewoners vinden deze uitstapjes heerlijk, en daar doen we het voor! Elke maandag zorgen wij er voor dat er een uitstapje is, samen met Frans Pieterse (de chauffeur). dit kan zijn een kopje koffie drinken op het strand maar ook dat we een hele dag naar de dierentuin gaan. De uitstapjes doen we met dit busje, zonder dit busje zijn er dus geen uitstapjes meer. Zonder uitstapjes moeten wij heel erg veel mensen teleur stellen. 

 


Een nieuwe bus is heel erg duur en hier heeft de stichting geen geld voor, dus moet ik zelf aan de slag voor een nieuwe bus.

 


Ik hou heel erg van mijn werk en wil nog heel lang ouderen mensen aan het lachen brengen.

 


Ik ben een samenwerking aan gegaan met ‘stichting vrienden van Hart van Groenewoud’ deze stichting is opgericht omdat voor diverse activiteiten geen beroep kan worden gedaan op het budget van de zorg. Deze stichting staat dus geheel in het teken van de bewoners van Hart van Groenewoud.

 


Ik heb van deze stichting een rekeningnummer gekregen waar het geld voor de nieuwe bus op gestort kan worden, ook helpt deze stichting mij om te zoeken naar meer sponsors.

 


Ik hoop dat ik in 2021 een nieuwe bus kan betalen, en ga er alles aan doen om dit te laten lukken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
90 donaties
€ 3.145,00
Doel: € 40.000,00
7%

Deze actie is gesloten.