Geld inzamelen | Nieuwe start.
 

Nieuwe start.

Nieuwe start.

Hallo,

Wij zijn deze actie begonnen omdat we door medische redenen niet in staat zijn om weer te werken of weer zo snel mogelijk het werk weer op te pakken.

De reden waarom het werken niet meer lukt is dat er in 2014 een hersenoperatie heeft plaatsgevonden, die gelukkig goed verlopen is.

De reden waarom het werk weer oppakken niet lukt is voor de zorg voor de partner en mede daardoor in een zware burnout terecht gekomen. Deze is bijna hersteld maar helaas nog de vervelende naweeën die het leven nog overheersen.

Door deze toestanden zijn we in zwaar financiëel weer gekomen. De kosten van de operatie staat nog steeds open en daarbij de zeer nodige controllescans waar ook kosten aan verbonden zijn. 

Hierdoor is het dagelijkse leven in meerdere opzichten erg moeilijk geworden en er zijn meerdere schulden onstaan om het één met het ander op te lossen maar door het kwijtraken van een redelijk goed inkomen lukt dit allemaal niet meer.

Zodoende staat met regelmaat een deurwaarder op de stoep met de bijkomende dreigementen en inhoudingen van de WIA uitkering en waar ze geen rekening mee houden met andere lasten die er betaald moeten worden. Zo raken we alleen maar dieper in de problemen waar we door het systeem die men mag hanteren hier in Nederland niet meer uitkomen.

Dit is het laatste middel die wij zelf kunnen doen om een nieuwe start te kunnen gaan maken en de draad weer op te pakken.

Vriendelijke dank alvast.

 
1 donatie
€ 15,00