Nieuwe start voor Justin

Nieuwe start voor Justin | Geld inzamelen
 
 
Door inbraak en vernieling is Justin alles kwijt. Help hem opnieuw beginnen.

Justin is alles kwijt. Hij had een kleine studio gehuurd van  een huisjesmelker. Eindelijk had hij met zijn wajonguitkering alles op de rit. Zorgvuldig een inboedel bij elkaar gespaard. Door veel ziekenhuisbezoek heeft hij de grootste moeite gehad om zijn opleiding vol te kunnen houden. En het lukt hem met steun van zijn vriendin en zijn familie. Nu wordt hij geruime tijd bedreigd en dit heeft geleid tot het meerdere malen inbreken bij Justin. Justin voelde zich niet meer veilig en durfde niet meer thuis te zijn. Toen men daarachter kwam, is de inbraakpoging doorgezet in zijn afwezigheid en is zijn gehele inboedel vernield en met een poederblusser bespoten. Het zout in het poeder vreet alles aan en Justin is alles kwijt geraakt. En vooral ook bang.

Ik gun hem zo dat hij op een nieuwe plek opnieuw kan beginnen. Maar zelfs als er überhaupt nog iets gered kan worden van zijn inboedel, kan dat door schoonmaak en verzekering nog wel weken duren. Alles moet geïnventariseerd worden en wordt alleen op dagwaarde vergoed. De emotionele schade is niet gering.

Door liefdevolle donaties uit Raalte, Den Haag en Aerdenhout is er inmiddels een basisinboedel in spullen. Evengoed zijn alle donaties nog van harte welkom. Er moet straks huur en borg en dingen als gordijnen en verf bij elkaar worden gespaard en betaald.

Wie wil helpen om Justin weer een nieuwe kans te geven? Alle kleine beetjes helpen.

Alle beetjes helpen. Ook delen is heel erg lief en fijn!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 470,00
Doel: € 5.000,00
9%

Deze actie is gesloten.