Nieuwe shirts voor de basisschool

Nieuwe shirts voor de basisschool | Geld inzamelen
 
 
Nieuwe shirts voor Basisschool Coninxhof

Wij hebben jullie hulp nodig voor nieuwe schoolshirts.

Onze school heeft de luxe dat we qua leerlingaantal een mooie groei doormaken en dat het grootste gedeelte van de leerlingen ook nog eens heel sportief is. Maar dit brengt ook meteen een groot probleem met zich mee. Veel leerlingen doen mee aan buitenschoolse sportactiviteiten zoals bijvoorbeeld de vlakwatercross, voetbaltoernooien en het meelopen met de avondvierdaagse. Deze activiteiten willen we natuurlijk graag in dezelfde schoolshirts doen voor zowel kinderen als ouders.
Alleen door de mooie groei van leerlingaantallen komen we nu shirts te kort. 


Nu zorgt de oudervereniging normaal gesproken voor nieuwe schoolshirts. Maar het potje dat we hiervoor hebben is nog lang niet voldoende.  De school zou hier graag hun steentje in bijdragen maar zij staan dit schooljaar voor de financiële uitdaging om een en ander omtrent het 50 jarig bestaan van de school te organiseren.

Nu hopen wij op de hulp van papa's, mama's, opa's, oma's, tantes, ooms en iedereen die de kinderen van Coninxhof een warm hart toedraagt.  Ieder bedrag dat u kunt missen is welkom.

Op deze manier hoopt de OuderVereniging van Coninxhof voldoende geld op te halen voor nieuwe schoolshirts waar we weer jaren mee vooruit kunnen. Het streefbedrag is €3500,- en al het geld dat via deze actie extra binnenkomt zal de OV besteden aan andere activiteiten voor de kinderen op Coninxhof.

Namens de OuderVereniging en alle kinderen van Coninxhof alvast bedankt voor uw giftEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
38 donaties
€ 573,00
Doel: € 3.500,00
16%

Deze actie is gesloten.