Nieuwe ronde nieuwe kans, help Loes erdoorheen

Nieuwe ronde nieuwe kans, help Loes erdoorheen | Geld inzamelen
 
 
Loes vecht tegen alvleesklierkanker

Hoi lieve allemaal, ik had een jaar geleden nooit kunnen bedenken dat ik via een weg als deze geld zou gaan proberen in te zamelen. En al helemaal niet voor mijzelf. Mijn naam is Loes en sinds juni 2017 weet ik dat ik een tumor heb in de alvleesklier. Een moeilijk bereikbare kanker in het herstel. Vanaf het begin werd mij verteld dat het nog niet operabel was aangezien er bloedvaten bij betrokken waren.

Een ongelofelijke klap natuurlijk. Ik als optimistisch sportmens stond ineens met een niet operabele tumor. Er was (en is) hoop. De behandeling werd in juli 2017 gestart met 3daagse zware chemokuren. In eerste instantie 4 waarna een scan volgde. Het goede nieuws was na de 4 kuren dat de tumor iets geslonken was maar de bloedvaten nog altijd een belemmering vormden. Een nieuwe ronde van 4 chemokuren werd opgestart. Feitelijk te zwaar voor mijn toch al redelijk fragiele lichaam. De spieren inmiddels verdwenen en de haren ook. Nu geef ik daar niet zoveel om want uiterlijkheden zijn tenslotte niet de belangrijkste zaken. Mijn weerstand echter een ander verhaal. Om de nieuwe 4 kuren in de 2e ronde aan te kunnen ben ik begonnen met een scala aan supplementen inclusief andere voeding. Ik heb gelukkig de chemo's redelijk goed doorstaan. 

Een nieuw scan heb ik eind december gehad, ik had al begrepen van de oncoloog in hilversum dat de tumor wederom behoorlijk geslonken was en ook de kleur was veranderd welke op inactiviteit duidde. Een operatie beoordeling zou in het AMC moeten plaats vinden en daar ging ik, afgelopen 11 januari, redelijk optimistisch de uitslag van ophalen.

Het goede nieuws was inderdaad het krimpen van de tumor en ook de bloedvaten gaven inmiddels een beter beeld. De klap was groot toen verteld werd dat er nog geen operatie in zat aangezien er een uitzaaiing gevonden was in een lymfeklier in de buikholte. Wat een desillusie! Ik heb een paar dagen in mineurstemming gezeten maar heb mijzelf toch weer bij elkaar geraapt. Ik krijg een nieuwe chemo ronde, 4 x van elk weer drie dagen. Ik zal alles op alles moeten zetten om deze chemo's te kunnen doorstaan. En daar komt nu deze actie in beeld. Ik kan mijn alternatieve therapiën en supplementen, die mij moeten ondersteunen en net zo belangrijk zijn als de chemokuur, financieel niet meer bekostigen. Als alleenstaande moeder met twee zonen was het al niet makkelijk rond te komen toen ik gezond was.

Ik voel mij genoodzaakt in deze om jullie hulp te vragen. Er wordt een streefbedrag gevraagd maar weet dat alle kleine beetjes helpen; ik zal dankbaar zijn voor elke cent die mij verder kan helpen.

Op de foto's die ik plaats zie je een beetje het optimistische (de eeuwige lach) van mijn persoon. Dat zal ik blijven maar écht feest is het pas als ik de operatie kan krijgen die nodig is voor mijn herstel.

Help je mij mee mijn lach te bewaren? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
106 donaties
€ 3.820,00
Doel: € 3.000,00
127%

Deze actie is gesloten.