Nieuwe picknicktafels bij mijn afscheid

Nieuwe picknicktafels bij mijn afscheid | Geld inzamelen
 
 
Ik wil graag als afscheidscadeau geld inzamelen om picknicktafels te geven aan de school.

Na 45 jaar onderwijs heb ik besloten om aan het einde van dit schooljaar met pensioen te gaan. De afgelopen 4 jaar heb ik met gigantisch veel plezier gewerkt op Wereldkidz Mozaïek Petenbos. Geweldige kinderen, een top schoolteam en heel leuke, lieve en betrokken ouders. Vaak krijg je bij een afscheid cadeautjes, maar ik zou liever iets doen voor de school en de kinderen. Iets waar ik de school een plezier mee doe...Ik heb in de afgelopen jaren verschillende acties op de rit gezet. Nu wil ik graag nog één keer een inzameling starten. 

Ik vraag daarom iedereen die denkt aan een afscheidscadeautje voor mij om dat te doen met een donatie voor deze actie. Met de opbrengst zou ik heel graag de 3 oude picknicktafels willen vervangen. Zij moeten ook met pensioen. Ik hoop met de actie een 800 euro op te halen (mocht het wat meer worden komt daar ook nog sport- en spelmateriaal bij voor op het plein).

Ik hoop dat u mijn "laatste actie" wilt steunen en een donatie wilt doen... Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
63 donaties
€ 1.370,00
Doel: € 800,00
171%

Deze actie is gesloten.