Nieuwe noodzakelijke zorgbus Sosijn

Nieuwe noodzakelijke zorgbus Sosijn | Geld inzamelen
 
 
HELPT U ONS AAN EEN NIEUWE ZORGBUS??

Sosijn, dagopvang/logeren voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking, is sinds enkele jaren een bekende organisatie in onze regio.

De kinderen die bij SoSijn komen, kunnen vaak niet terecht bij de reguliere instellingen omdat hun beperkingen van dusdanige aard zijn of zoveel medische kennis vereisen dat opvang binnen een groep niet haalbaar is.

SoSijn vangt in een kleinschalige vorm deze kinderen op, door zorg op maat aan te bieden en een gevoel van leven en genieten mee te geven!

Wij benaderen U voor het volgende: De afgelopen jaren hebben we voor het vervoer van de kinderen gebruik gemaakt van een door ons aangeschafte rolstoelauto. We konden op die manier met de kinderen naar het bos, gaan zwemmen of gewoon eens een uitstapje maken. Verder haalden we kinderen thuis op en brachten ze thuis, om ook ouders eens te kunnen ontlasten van hun zware taak rondom de 24 uurs zorg die deze kinderen helaas nodig hebben. Onze rolstoelauto was echter oud, kon maar 1 kind vervoeren en voldeed niet meer aan de huidige eisen die gesteld worden in het vervoer van kinderen met een beperking. Deze kinderen vragen niet veel en zijn heel snel tevreden, maar een goed vervoer is van essentieel belang…


Aangezien we al onze financiële middelen nodig hebben voor de zorg van de kinderen hebben wij ook geen mogelijkheden tot financiering van een nieuwe bus. Doordat de zorg van deze kinderen veel begeleiding vraagt heeft SoSijn te maken met enorm hoge kosten, en is het voor ons in deze jaren van zorg die steeds inkrimpt, elke maand een uitdaging om zoveel mogelijk kinderen tegen zo laag mogelijke kosten een zinvolle dag of logeerweekend te bieden.

Aanschaf van een andere rolstoelbus/auto is helaas voor SoSijn dus niet mogelijk.

Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met stichting MVI. Zij zetten zich samen met ons in om een 9 persoons rolstoelbus te realiseren zodat wij kunnen blijven doen wat wij doen. Om deze nieuwe bus te kunnen aanschaffen de komende jaren te gaan inzetten doen we een beroep op u en willen we u vragen om middels een donatie de noodzakelijke rolstoelbus te realiseren.

Als tegenprestatie zullen we uw naam vermelden op de bus, waardoor u dagelijks ondereel uitmaakt van dit uniek en belangrijke project om deze kwetsbare meervoudig gehandicapten kinderen mobiliteit te bieden.

Namens de kinderen van SoSijn en stichting MVI willen we u alvast enorm bedanken voor uw donatie en u kunt onze Zorgbus volgen via onze Facebookpagina Sosijn of www.stichtingmobiliteitvooriedereen.nl 

Voor vragen omtrent het project kunt u contact opnemen met Dhr. Edwin Kock, secretaris Stichting Mobiliteit Voor Iedereen, info@stichtingmvi.nl of 06-24525635.


Met vriendelijke groet,

Patty Waas/Eldine Mulder                                        Mettie Bakker
SoSijn                                                                   Voorzitter Stichting MVI
06-50263603/06-42309783                                    06-24525635
info@sosijn.nl                                                        info@stichtingmvi.nl
www.sosijn.nl                                                        www.stichtingmobiliteitvooriedereen.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
30 donaties
€ 1.405,00
Doel: € 25.000,00
5%

Deze actie is gesloten.