Nieuwe drone voor Flying Pixels Photography | Geld inzamelen
 
 

Nieuwe drone voor Flying Pixels Photography

Nieuwe Drone voor een enthousiaste hobbyvlieger !

Al ruim vijf jaar vlieg ik in de regio rond om alles op het gebeid van land - en tuinbouw , puur als hobby, vanuit de lucht vast te leggen. Hartstikke leuk om te doen , je komt nog eens ergens , vaak op de meest afwisselende plekken. ! Ik deel graag mijn films en foto's met de gefilmde ( loon ) bedrijven en/of boeren en deel veel op landbouw en agrarische site's. Alitjd leuk om alle positieve reacties te horen en lezen. In de loop der jaren heb ik dan ook een vaste en nog steeds groeiende hoeveelheid volgers gekregen op FB en YouTube.

Gezien het nog steeds groeiende aantal volgers zowel op Facebook ( https://www.facebook.com/flyingpixelsphotography/ en YouTube ( https://www.youtube.com/c/FlyingPixelsPhotography ) lijkt me een donatie actie gedeeld op deze media een prima manier om volldeig op vrijwillige basis geld in te zamelen voor de aanschaf van een nieuwe en nog betere Drone voor het maken van nog meer mooie opnames !

Zovast alle toekomstige donateurs bedankt en mocht je een keer mooie foto's vanuit de lucht willen laten maken , zodra ik weer in de lucht ben kom ik dit graag regelen als bedankje !!

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 321,00
Doel: € 1.800,00
17%

Deze actie is gesloten.