Nieuwe drone voor de 30 jarige Jerremy

Nieuwe drone voor de 30 jarige Jerremy | Geld inzamelen
 
 
A new dream or a new drone!

 

GEHEIM VOOR JERREMY!! SECRET FOR JERREMY!!

Lieve familie en/of vrienden!

1 februari is de dag dat Jerremy 30 wordt! 30 jaar is toch een mijlpijl in iemands leven, daarom wil ik die dag voor Jerremy onvergetelijk maken. Het wordt al een verjaardag om nooit te vergeten omdat we het gaan vieren in de Molukken. Wat  natuurlijk al een droom is voor Jerremy om te kijken waar zijn roots liggen! Deze gebeurtenis wil hij natuurlijk vastleggen om nooit meer te vergeten, maarja daar komt het probleempje! Naja probleem er zijn ergere problemen in de wereld!

Misschien zoals jullie weten is Jerremy dol op zijn drone, helaas is hij vorige week door een technische fout gecrasht en in duizend stukjes gevallen. Jerremy zag zijn droom, sorry drone zo uit de lucht vallen. Nu is hij zijn motor aan het verkopen zodat hij weer geld heeft voor een nieuwe!

Maarja het lijkt mij fantastische omdat we helaas het niet met vrienden en familie kunnen vieren jullie toch bij the big 30 kunnen betrekken. Heb ik een doneer actie opgezet om hem te feliciteren met zijn 30ste verjaardag en natuurlijk een bedrag voor zijn nieuwe drone! 

Nu vinden wij geld vragen heel ongemakkelijk maar ik hoop dat ik Jerremy kan verrassen met een kleine bijdrage van jullie allemaal! 

Op naar nog meer mooie filmpjes en fotos, waar jullie dan ook weer van kunnen genieten. Dus win-win situatie! 

Alvast super bedankt natuurlijk! Op naar een onvergetelijke verjaardag!

Liefs Annerieke 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 490,00

Deze actie is gesloten.