Nieuwe bus voor Armand Middelkoop

Nieuwe bus voor Armand Middelkoop | Geld inzamelen
 
 
Help Armand Middelkoop Universal licht en geluid aan een nieuwe bus!!!!!!

In de nacht van 7 juni 2018 werd de bus van Armand Middelkoop voor de deur van zijn huis vandaan gestolen.

Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden was zijn alarm nog niet ingebouwd. De afspraak stond al gepland maar vlak daarvoor dook iemand op de Hartelbrug achterin zijn bus en is hij een tijd weggeweest voor reparatie.

Doordat dit alarm er niet in zat op het moment dat zijn bus gestolen werd, keert de verzekering niet uit!! Hij is in een klap € 28.000,- armer!!

Armand heeft bizar hard gewerkt en enorm lang gespaard om deze bus te kunnen kopen. Wat was hij trots dat hij niet meer in zijn met ductape aan elkaar  gemaakte barrel hoefde te rijden. Maar doordat een stelletje kansloze niet met hun handen van andermans spullen af konden blijven heeft hij nu zelfs de met ductape aan elkaar gemaakte bus niet meer. Hierdoor is hij enorm afhankelijk van anderen om zijn bedrijf (Universal Licht en Geluid) draaiende te houden!

Ik ken maar weinig mensen die zo keihard buffelen voor hun centen en daarnaast ook altijd klaarstaan voor iemand anders.

Laten wij nu allemaal klaarstaan voor Armand en hem een zetje in de goede richting geven zodat hij snel weer mobiel is en ons allemaal kan voorzien van zijn hulp en zijn service!!!

Ieder beetje helpt dus denk er niet over na en maak een bedrag over!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
57 donaties
€ 5.230,00
Doel: € 15.000,00
34%

Deze actie is gesloten.