Nieuwe auto voor onze animal rescue!!

Nieuwe auto voor onze animal rescue!! | Geld inzamelen
 
 
Om dieren te kunnen redden in Spanje hebben wij een auto nodig. Helaas is onze auto kapot!

Dagelijks zijn wij onderweg. Dieren ophalen uit het dodingsstation, naar de dierenarts, een melding van een doos met puppy's in een vuilcontainer, geadopteerde dieren naar het vliegveld brengen... Wij van AROS Foundation maken genoeg mee.

Helaas heeft onze auto het vorige week begeven. En zoals je wel begrijpt, hebben wij de auto iedere dag heel hard nodig. Zonder auto kan ons werk simpelweg niet doorgaan in Spanje. 

Onze stichting zet zich in om honden en katten in Spanje een beter leven te geven. Dit doen wij door middel van castratieprojecten en adopties van de dieren in Nederland. Zo hebben wij al heel veel honden en katten een nieuwe toekomst gegeven door een gouden mand voor ze te vinden in Nederland.

Een garagebedrijf in de buurt heeft aangeboden te helpen met de zoektocht naar een nieuwe, betrouwbare auto. Ze hebben aangeboden een deel te sponsoren, waar wij ze ontzettend dankbaar voor zijn. De kosten die wij zelf moeten bijleggen zijn €2100. 

Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en wij werken enkel met vrijwilligers. Zo €2100 ophoesten gaat hem dus helaas niet worden. Maar zoals eerder gezegd kunnen wij écht niets betekenen voor de Spaanse dieren zonder auto... 

Daarom hopen wij dat er heel veel lieve mensen rondlopen die een (kleine) donatie willen doen, zodat wij ons goede werk weer voort kunnen zetten. Meer info over onze werkwijze kunt u vinden op onze website www.arosfoundation.com.

Iedere kleine bijdrage is welkom!! Namens het AROS-team en alle lieve viervoeters: DANKJEWEL!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 521,00
Doel: € 2.100,00
24%