Nieuwe auto door ongeluk

Nieuwe auto door ongeluk | Geld inzamelen
 
 

We zijn enorm geschrokken

Ter hoogte van knooppunt de stok Roosendaal (A17 rijrichting Moerdijk) lag er een uitlaat op de linker rijstrook. Ik reed achter een andere auto op de linker baan. Toen deze weer naar rechts ging stuitte ik op iets wat op de weg lag. Nog voor ik zag wat het was, was ik al te dichtbij. Ik kon niet uitwijken naar rechts of links, dus was genoodzaakt om over deze uitlaat te rijden. Deze heeft heel hard de onderkant van mijn auto geraakt, wat resulteerde in een rookwalm. Ik heb meteen de afslag genomen en ben veilig op een parkeerplaats gaan staan. Contact gehad met de garage, ik zit met flinke schade! (Om het een en ander te noemen: gescheurde versnellingsbak, dichtgedeukte uitlaat, subframe ontwricht ect.) En nu dus ook zonder auto. 

 


Het waarborgfonds wilt ons niet helpen, omdat we bewijs moeten hebben dat iemand ons over die uitlaat heeft zien rijden. Ondanks dat we meteen contact hebben gehad met Rijkswaterstaat, en het bericht op Facebook meer dan 300 keer is gedeeld, loopt de zoektocht dood. 

 


Onze portomonnee laat een nieuwe auto niet toe. Maar met een baan waarbij ik een auto nodig heb, en een zoontje die regelmatig naar het ziekenhuis moet is een auto eigenlijk onmisbaar. 

 


Zouden jullie ons kunnen helpen? Al is het een kleine donatie! 

 


Liefs 💋 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00
Doel: € 5.000,00
0%