Nieuw ziekenhuis heeft een AMBULANCE nodig!

Nieuw ziekenhuis heeft een AMBULANCE nodig! | Geld inzamelen
 
 
Deze ambulance gaat goed werk doen in Gambia, Help ons het transport mogelijk te maken!

Nieuw ziekenhuis heeft AMBULANCE nodig!

Onlangs heeft de Zeeuwse Stichting Steun en Opbouw Gambia een prachtig project afgerond waarbij ze in het binnenland van Gambia een kliniek hebben gebouwd. Dit is in januari 2018 officieel geopend. Vrouwen kunnen er onder medische begeleiding bevallen en andere medische zorg kan er verleend worden. 

Voor de plaatselijke bevolking is dit een bijzondere vooruitgang in de medische hulpvoorziening! Een groot probleem is echter dat de mensen meestal niet beschikken over vervoer om in het ziekenhuis te komen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een ezel met een karretje, waardoor de tocht langzaam gaat en pijnlijk is. Er is dus dringend behoefte aan een AMBULANCE!

Sponsoring lokaal én vanuit Gambia

Deze prachtige ambulance is aan de stichting geschonken door een lokaal bedrijf, waarvoor dank! Andere ondernemers hebben kostenloos hun bijdrage geleverd door transport binnen Nederland mogelijk te maken, een lokaal autobedrijf heeft een set extra wielen met zo goed als nieuwe banden aangeboden én een gratis onderhoudsbeurt en tenslotte heeft een professioneel bedrijf de auto gratis gepolijst en in de was gezet. Ook de transportkosten waarvoor wij uw bijdrage vragen zijn ons aangeboden tegen de kostprijs. Geweldig!!

De minister in Gambia heeft toegezegd dat hij er zorg voor draagt dat de ambulance zonder importduties en zonder belastingen ingevoerd mag worden. Tevens gaat de overheid gratis de diesel beschikbaar stellen!

Over de stichting...

Stichting Steun en Opbouw Gambia is een prachtig inititiatief van enthausiaste Zeeuwen die zich met hart en ziel inzetten voor de bevolking in Gambia. Iedere euro die geschonken wordt of door acties bijelkaar wordt gespaard wordt goed besteed. Wanneer de leden van de stichting naar Gambia afreizen is dit altijd op eigen kosten! Meer lezen over deze stichting? Kijk op www.stichtinggambia.nl!

Help jij mee het transport mogelijk te maken?

Nu rest ons nog het logistieke gedeelte om de ambulance van Nederland naar Gambia te brengen. De ambulance zal in een container worden vervoerd, die we optimaal zullen opvullen met hulpgoederen voor het ziekenhuis. 

Iedere donatie is welkom, laten we niet langer wachten en er voor zorgen dat deze ambulance snel aan het werk kan, het is zo hard nodig!

Wil je collectief of als bedrijf deze actie of stichting steunen met een grote donatie? Neem dan contact op via stichtinggambia@zeelandnet.nl. Deze stichting is een ANBI erkende stichting.

Alvast hartelijk dank!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
32 donaties
€ 850,00
Doel: € 3.000,00
28%

Deze actie is gesloten.